Το βυζαντινό...House Of Cards σε πλήρη εξέλιξη - OlaDeka

Το βυζαντινό…House Of Cards σε πλήρη εξέλιξη

Το καζάνι βράζει. Αν υπήρχε Πυθία στις μέρες μας, θα είχει πυκνές επισκέψεις από στελέχη της ομάδας Αγγελή. Όλοι στην αναμονή, όλοι στα τηλέφωνα. Ακόμη και αυτοί που θεωρούν σίγουρη την αντιδημαρχοποίηση τους όπως ο Σωκράτης Λιάνος (φύλαγε τα ρούχα σου λέει η παροιμία). Από την άλλη, ο δήμαρχος έχει εξασφαλισμένη μία πολύ πιθανή εξέγερση από τον Γιώργο Βασιλειάδη ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες αν δεν «αναβαθμιστεί» φαίνεται πως δεν θα παραιτηθεί απλώς από την οικονομική επιτροπή και τη Β΄θμια, αλλά ετοιμάζει ένα hot hot …Κούγκι!

Και βέβαια ο τραχανάς απλώνεται πολύ περισσότερο καθώς οι αναμένοντες και έχοντες προσδοκίες είναι αρκετοί (Βλ.Μυλωνάς,Στούμπας,Ζήσης,Μ.Αντωνίου,Καπρής) αλλά μάλλον ακίνδυνοι για τον Αγγελή ο οποίος πιστεύει ότι ο θόρυβος σύντομα θα κοπάσει και όλοι θα ηρεμήσουν γρήγορα και θα καθήσουν στα…αυγά τους.

Ο μόνος που θεωρείται ότι σίγουρα θα αναλάβει νέο οφίτσιο είναι ο Γιάννης Τόμου που απλά περιμένει υπομονετικά το πλήρωμα του χρόνου. Σε χρονικό διάστημα μερικών μηνών, ο Κλεισουριώτης δημοτικός σύμβουλος αναλαμβάνει πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου.

Αυτά προς το παρόν… Δεχόμαστε πληροφορίες στα σχόλια παρακαλώ…

Συνεχίζεται…

 

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria