Νέος CEO της Kopenhagen Fur o Jesper Uggerhoej - OlaDeka

Νέος CEO της Kopenhagen Fur o Jesper Uggerhoej

Ο JesperUggerhoej, έως τώρα Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρίας Irma, αναλαμβάνει ως νέος Διευθύνων Σύμβουλος της Kopenhagen Fur την 1η Απριλίου το 2016.

Ο κ Torben Nielsen, νυν Διευθύνων Σύμβουλος της Kopenhagen Fur, συνταξιοδοτείται μετά από 24 χρόνια και  θα αντικατασταθεί από τον Jesper Uggerhøj. Ο Jesper Uggerhøj έχει εκτεταμένη εμπειρία στη διαχείριση των επιχειρήσεων, με έμφαση στην πώληση, το λιανικό εμπόριο, καθώς και την επιχειρηματική ανάπτυξη στη Δανία και το εξωτερικό. Διετέλεσε ως Διευθύνων Σύμβουλος της Premier is – Mejerigaarden A/S και Løgismose A/S.  Το βιογραφικό του περιλαμβάνει επίσης ανώτερες θέσεις στην Toms Group και την Arla Foods.

“Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι που ανακοινώνουμε το ότι ο Jesper Uggerhøj αναλαμβάνει τα ηνία ηνία της Kopenhagen Fur. Είμαστε μια εταιρεία με πολύ μεγάλο φάσμα, από την πρωτογενή παραγωγή, τα εκτροφεία γουνοφόρων ζώων, την πολύ μεγάλη κοινή εταιρεία με τον οίκο δημοπρασιών, συμβουλών, εργαστηρίων, δημοσίων σχέσεων στις διεθνείς πασαρέλες όπως παράδειγμα στη Σαγκάη και το Μιλάνο. Ο Jesper διαθέτει μεγάλη εμπειρία στις διεθνείς πωλήσεις και πολλά χρόνια υπηρεσίας στην Arla Foods, έχει δουλέψει ακόμη και σε μία φάρμα που ανήκει στον συνεταιρισμό. Προσβλέπουμε στη άμεση συνεργασία», λέει ο Tage Pedersen, πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου της Kopenhagen Fur.

Jesper Uggerhoj
Jesper Uggerhoj

«Πιστεύω ότι είναι μία μεγάλη πρόκληση να αναλάβω τη θέση του CEO της Kopenhagen Fur. Η εταιρία έχει μία στενή συνεργασία με τους Δανούς φαρμαδόρους δημιουργώντας εντυπωσιακά αποτελέσματα στις διεθνείς αγορές τα τελευταία χρόνια και απολαμβάνει παγκόσμια τη πρωτοποριακή θέση. Σκέφτομαι να συνεχίσω να αναπτύσσω αυτή τη θέση σε στενή συνεργασία με τους φαρμαδόρους και του πολλούς ταλαντούχους συνεργάτες της Kopenhagen Fur» δήλωσε ο Jesper Uggerhoej.

 

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria