ΤΡΟΜΑΖΕΙ H BABA VANGA! H «ανατριχιαστική» προφητεία για το 2016! - OlaDeka

ΤΡΟΜΑΖΕΙ H BABA VANGA! H «ανατριχιαστική» προφητεία για το 2016!

Σάλο έχουν προκαλέσει οι προβλέψεις της BabaVanga για την Ευρώπη, τους μουσουλμάνους και για το τι πρόκειται να εκτυλιχθεί το 2016!

Οι φήμες λένε πως η ηλικιωμένη γυναίκα μπορούσε να προβλέψει με απόλυτη ευστοχία το μέλλον και είχε πέσει μέσα σε αρκετές προβλέψεις που είχε κάνει όταν καιν αυτές πραγματοποιήθηκαν χρόνια μετά τον θάνατό της!

Η Baba Vanga πέθανε το 1996 σε ηλικία 85 ετών. Η γυναίκα από την Βουλγαρία πριν πεθάνει είχε προβλέψει πολλά από τα δεινά που βρήκαν τον πλανήτη μας. Το Τσουνάμι του 2004, τους Δίδυμους Πύργους, το φαινόμενο του θερμοκηπίου.

images (1)

Η γυναίκα αυτή ήταν τυφλή ζούσε στην Βουλγαρία και όπως λένε όσοι έχουν μελετήσει την πορεία της, είχε προβλέψει την άνοδο του ISIS πολλές δεκαετίες πριν και μάλιστα είχε μιλήσει για εισβολή των τζιχαντιστών στην Ευρώπη!

Στα όσα είχε πει μάλιστα για την «επέλαση» των μουσουλμάνων στην Ευρώπη, είχε θεσπίσει και9 ακριβή ημερομηνία καθώς σύμφωνα με μαρτυρίες είχε προβλέψει πως το 2016 θα είναι η χρονιά που η Ευρώπη θα ερημώσει και θα μοιάζει εγκαταλελειμμένη, ύστερα από αλλεπάλληλες καταστροφές που θα δεχθεί από τους μουσουλμάνους!

Μάλιστα αξίζει να σημειωθεί πως σύμφωνα με ένα όραμα που είχε δει, το 2025 ο πληθυσμός της «Γηραιάς Ηπείρου» θα έχει εκμηδενιστεί, όταν θα εισβάλουν οι μουσουλμάνοι!

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria