Άργος Ορεστικό: Θεατρική παράσταση Το αγόρι με τη βαλίτσα του Μάικ Κένι - OlaDeka

Άργος Ορεστικό: Θεατρική παράσταση Το αγόρι με τη βαλίτσα του Μάικ Κένι

Το Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2016, και ώρα 18.00, το Κ.Θ.Β.Ε. και το Πολιτιστικό Κέντρο Άργους Ορεστικού θα παρουσιάσουν τη θεατρική παράσταση ‘Το αγόρι με τη βαλίτσα’ του Μάικ Κένι σε σκηνοθεσία Μιχάλη Σιώνα.

Πρόκειται για μία παράσταση χειροποίητη, χωρίς εντυπωσιακά σκηνικά και κοστούμια, στηριγμένη στα βασικά υλικά του θεάτρου: το παιχνίδι, τη μεταμόρφωση, τα αληθινά αισθήματα, τον αυτοσχεδιασμό, τη φαντασία, την επικοινωνία των ηθοποιών με το κοινό.

PP0744P0001v01
Άργος Ορεστικό: Θεατρική παράσταση Το αγόρι με τη βαλίτσα του Μάικ Κένι

Λίγα λόγια για το έργο

Ο μικρός Ναζ ζει σε μια χώρα της Μέσης Ανατολής. Ξεσπά πόλεμος και η οικογένειά του αναγκάζεται να φύγει για να σωθεί. Ωστόσο τα χρήματα δεν αρκούν για να ταξιδέψουν όλοι και οι γονείς του τον στέλνουν μόνο του στον αδερφό του στο Λονδίνο. Ο Ναζ φαντάζεται ότι είναι ο Σεβάχ ο Θαλασσινός και διασχίζει ερήμους, βουνά και θάλασσες, με μόνη του συντροφιά την Κρίσια – ένα κορίτσι που έχει κι αυτό τον ίδιο προορισμό. Στη βαλίτσα έχει τις ιστορίες που του έλεγε ο πατέρας του.

Ο πολυβραβευμένος Βρετανός θεατρικός συγγραφέας Μάικ Κένι αγγίζει ένα εξαιρετικά επίκαιρο θέμα. Η παράσταση που σκηνοθετεί ο Μιχάλης Σιώνας έχει στόχο να ευαισθητοποιήσει τους μικρούς θεατές σχετικά με το μεγάλο πρόβλημα της προσφυγιάς και της αναγκαστικής και βίαιης μετανάστευσης και πρόκειται να παρουσιαστεί σε πόλεις και χωριά της Βόρειας Ελλάδας.

PP0744J0001v17

Τιμές εισιτηρίων
Γενική είσοδος: 8 ευρώ
Ισχύουν εισιτήρια ΟΓΑ

Προπώληση
Άργος Ορεστικό – Βιβλιοπωλείο ‘Μήλιος’ (24670 43005)
Καστοριά – Δισκοπωλείο ‘Μελωδία’ (24670 86995)
viva.gr, Public.gr, Seven Spots, Ote shops, Γερμανός, Tickethour.gr, ianos.gr

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria