Μεταγραφή του Λευτέρη Μπολέτη στην Καστοριά 1980.
Την ενίσχυσή της με τον Λευτέρη Μπολέτη ολοκλήρωσε η Καστοριά 1980. Ο γεννημένος το 2007 Χαλκιδικιώτης δεξιός χαφ προσφέρει μια σημαντική λύση στον Γιάννη Κατσαρό για τις ανάγκες των νεαρών ποδοσφαιριστών της κατηγορίας. Παρά το νεαρό της ηλικίας του, ο 19χρονος έχει ήδη εμπειρία από τη Γ΄ Εθνική με την Πρόοδο Ρωγών και τον Ποσειδώνα Μηχανιώνας, ενώ έχει περάσει και από τον Διγενή Λακκώματος.
Παράλληλα, η ομάδα της Καστοριάς προετοιμάζεται για τη μάχη της 2ης αγωνιστικής. Μετά το «διπλό» της πρεμιέρας στην έδρα του Βατόλακκου Γρεβενών, οι «γουναράδες» υποδέχονται την Κυριακή (4/10, 16:00) τον Μακεδονικό Σιάτιστας, θέλοντας να ζευγαρώσουν τις επιτυχίες τους στο πρωτάθλημα.
Αναλυτικά η ανακοίνωση των «γουναράδων» για τον Μπολέτη:
«🟡🔴 Καλωσορίζουμε τον Λευτέρη Μπολέτη στην Καστοριά!
Η Καστοριά συνεχίζει να επενδύει σε νεαρούς και ταλαντούχους ποδοσφαιριστές με προοπτική! 💪
Ο Λευτέρης Μπολέτης αποτελεί πλέον μέλος της οικογένειας της Καστοριάς. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής, με καταγωγή από τη Χαλκιδική, ξεκίνησε από τον Διγενή Λακκώματος και έχει ήδη αποκτήσει εμπειρίες σε επίπεδο Γ΄ Εθνικής, αγωνιζόμενος με τον Ποσειδώνα Μηχανιώνας και Πρόοδος Ρωγών.
Αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή, με επιθετικά χαρακτηριστικά, διαθέτοντας ταχύτητα, ενέργεια και διάθεση να δημιουργήσει και να βοηθήσει την ομάδα.
Ένας νεαρός ποδοσφαιριστής με σημαντικές παραστάσεις και ακόμη μεγαλύτερες προοπτικές έρχεται στην Καστοριά για να γράψει τη δική του ιστορία με τα κιτρινόμαυρα! 🟡🔴
Λευτέρη, καλώς ήρθες στην Καστοριά!
Σου ευχόμαστε υγεία, δύναμη και πολλές επιτυχίες!
Αγωνιζόμαστε με πάθος — Παίζουμε με ψυχή! 💛❤️⚽».










