Πως ο Σαμαράς θα προσπαθήσει να αιφνιδιάσει πριν τη ΔΕΘ

Στο παρασκήνιο ενός πολέμου που μαίνεται αθόρυβα και περιλαμβάνει μέχρι και πολιτική «κατασκοπεία» των σαμαρικών δικτύων, οι ενδείξεις των εσωτερικών διεργασιών και οι πληροφορίες που εξάγονται από τις ζυμώσεις οι οποίες εξελίσσονται μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας είναι αν μη τι άλλο εντυπωσιακές.

Σύμφωνα με αυτές τις εκδοχές, στις αρχές Σεπτεμβρίου φαίνεται πως τοποθετείται το καθοριστικό χτύπημα που σχεδιάζει ο Αντώνης Σαμαράς, στοχεύοντας να επισκιάσει πλήρως την παρουσία του Κυριάκου Μητσοτάκη στη Θεσσαλονίκη. Συγκεκριμένα μάλιστα, παραμονή ακριβώς της έναρξης της ΔΕΘ και των πρωθυπουργικών εξαγγελιών για τις νέες παροχές, ο Μεσσήνιος πολιτικός φέρεται να προετοιμάζει την επίσημη πρώτη του νέου κομματικού του εγχειρήματος.

Αν επιβεβαιωθεί το συγκεκριμένο σενάριο, το κυβερνητικό κλίμα θα δεχθεί ισχυρό επικοινωνιακό πλήγμα, εξαναγκάζοντας την επικαιρότητα να περιστραφεί αποκλειστικά γύρω από τον νέο πολιτικό φορέα.

Η κίνηση αυτή θα συντονιστεί απόλυτα με την είσοδο στην τελική ευθεία προς τις κάλπες, όταν ο κομματικός μηχανισμός θα είναι 100% έτοιμος. Οι ίδιες πηγές αναφέρονται και στη χρηματοδότηση του εγχειρήματος, του οποίου η οικονομική κάλυψη χτίζεται σταδιακά μέσω εσωτερικών εισφορών και από αφοσιωμένους υποστηρικτές.

Μετά το Καλοκαίρι έρχεται πιο θερμό κλίμα…

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria