Επίσκεψη του υφυπουργού Υγείας στον Δήμο Πρεσπών - OlaDeka

Επίσκεψη του υφυπουργού Υγείας στον Δήμο Πρεσπών

Νέο ασθενοφόρο στο Πολυδύναμο Περιφερειακό Ιατρείο Λευκώνα Πρεσπών

Τον Δήμο Πρεσπών επισκέφτηκε ο υφυπουργός Υγείας,  Δημήτρης Βαρτζόπουλος, συνοδευόμενος από τον Διοικητή της 3ης Υγειονομικής Περιφέρειας, Παναγιώτη Μπογιατζίδη και τον βουλευτή ΝΔ Φλώρινας, Σταύρο Παπασωτηρίου.

Ο κ. Βαρτζόπουλος επισκέφτηκε το Πολυδύναμο Περιφερειακό Ιατρείο Λευκώνα, όπου συζήτησε με την Γενική Ιατρό, Μαρία Κωνσταντινίδου και το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, για τον τρόπο λειτουργίας και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Στη συνέχεια ο υφυπουργός επισκέφτηκε το Δημαρχείο, όπου είχε την ευκαιρία να συζητήσει με τον Δήμαρχο, Γιώργο Στεργίου, αλλά και με κατοίκους της περιοχής.

Νέο ασθενοφόρο στο Πολυδύναμο Περιφερειακό Ιατρείο Λευκώνα Πρεσπών

Με ένα νέο ασθενοφόρο ενισχύθηκε το Πολυδύναμο Περιφερειακό Ιατρείο στο Λευκώνα Πρεσπών, μετά από αίτημα του Δημάρχου Πρεσπών, Γιώργου Στεργίου, προς την 3η Υγειονομική Περιφέρεια και το ΕΚΑΒ.

Με τη συνδρομή του βουλευτή Φλώρινας Σταύρου Παπασωτηρίου και την άμεση ανταπόκριση του Διοικητή της 3ης ΥΠΕ Παναγιώτη Μπογιατζίδη και του Πρόεδρου του ΕΚΑΒ Νικόλαου Παπαευσταθίου, το ασθενοφόρο παραδόθηκε στο Πολυδύναμο Περιφερειακό Ιατρείο, έτοιμο να εξυπηρετήσει τις ανάγκες των κατοίκων της Πρέσπας.

Μάλιστα η παράδοση έγινε παρουσία και του Υφυπουργού Υγείας, Δημήτρη Βαρτζόπουλου.

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria