Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ημερίδα του Δήμου Άργους Ορεστικού για την ισότητα και τις ίσες ευκαιρίες - OlaDeka

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ημερίδα του Δήμου Άργους Ορεστικού για την ισότητα και τις ίσες ευκαιρίες

Μια άκρως ενδιαφέρουσα ημερίδα για την ισότητα και τις ίσες ευκαιρίες πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο στο Πολιτιστικό Κέντρο Άργους Ορεστικού από τη Δημοτική Επιτροπή Ισότητας του Δήμου Άργους Ορεστικού.

Το νόημα της ισότητας, η ενδοοικογενειακή και έμφυλη βία στη σύγχρονη κοινωνία, τα εμπόδια και οι ευκαιρίες της γυναικείας επιχειρηματικότητας ήταν τα θέματα που οι εκλεκτοί ομιλητές και ομιλήτριες ανέλυσαν, κεντρίζοντας το ενδιαφέρον των παρευρισκόμενων.

Των ομιλιών ακολούθησε διάλογος μεταξύ του κοινού και του πάνελ της ημερίδας, τον συντονισμό της οποίας είχε η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πρόνοιας, Μέριμνας και Συνοχής Κατερίνα Ζιώγα.

Αναλυτικά οι ομιλητές και οι ομιλήτριες:

  • Mαρία Παπαλαμπροπούλου, Κοινωνική Λειτουργός και Δήμητρα Σταύρακα, Κοινωνιολόγος (Kέντρο Συμβουλευτικής Γυναικών Καστοριάς)
  • Παντελής Αρβανιτάκης, Διοικητής Αστυνομικού Τμήματος Άργους Ορεστικού
  • Κωνσταντίνα Τογκαρίδου, Δίκτυο Γυναικείας Επιχειρηματικότητας, Επιμελητήριο Καστοριάς

Την ημερίδα παρακολούθησαν η Βουλευτής ΝΔ Νομού Καστοριάς Μαρία Αντωνίου, ο Δήμαρχος Άργους Ορεστικού Πάνος Κεπαπτσόγλου, η Γραμματέας Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων Μαρία Νάτσιου, ο Γενικός Συντονιστής οργανωτικού της ΝΔ στη Δυτική Μακεδονία Στέργιος Αδάμ, ο Αντιδήμαρχος Άργους Ορεστικού Ζήσης Τόλκος, η Γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου Κατερίνα Σιδοπούλου και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Αφροδίτη Μπελονάκη και Παύλος Τοτονίδης.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria