Υπογράφηκε από τον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Γιώργο Αμανατίδη η σύμβαση για την αποκατάσταση του οδικού δικτύου ΠΕ Φλώρινας( ΕΟ Φλώρινα-Πρέσπες) - OlaDeka

Υπογράφηκε από τον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Γιώργο Αμανατίδη η σύμβαση για την αποκατάσταση του οδικού δικτύου ΠΕ Φλώρινας( ΕΟ Φλώρινα-Πρέσπες)

Τη σύμβαση για την εκτέλεση του έργου με τίτλο «ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΟΔΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΠΕ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΕΟ ΦΛΩΡΙΝΑ-ΠΡΕΣΠΕΣ)», υπέγραψε σήμερα Δευτέρα 22 Απριλίου 2024 ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Γιώργος Αμανατίδης.

Το έργο κόστους 1.470.000,00 €, το οποίο αναμένεται να ολοκληρωθεί εντός τεσσάρων μηνών, αφορά στην αποκατάσταση των κατολισθήσεων  που προκλήθηκαν λόγω των έντονων βροχοπτώσεων στο 11ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Φλώρινας- Καστοριάς καθώς και σε τμήμα του Εθνικού Οδικού Δικτύου εντός της Τοπικής Κοινότητας Πισοδερίου της ΠΕ Φλώρινας.

Όπως τόνισε ο κ. Αμανατίδης, σύμφωνα με τις διαβεβαιώσεις του αναδόχου του έργου, θα γίνει κάθε προσπάθεια ώστε οι εργασίες να ολοκληρωθούν και ο δρόμος να αποκατασταθεί και στα δυο σημεία, μέχρι τη διοργάνωση των εκδηλώσεων «Πρέσπεια 2024», έτσι ώστε να συμβάλλει στην ασφαλή διέλευση των επισκεπτών της περιοχής.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Τεχνικών Έργων Χάρης Γκοβεδάρος επεσήμανε πως η οριστική ένταξη του έργου των κατολισθήσεων ήταν κύριο μέλημα της Περιφερειακής Αρχής και μετά από προσωπικές ενέργειες του Περιφερειάρχη, ο στόχος επιτελέστηκε άμεσα ώστε οι διαδικασίες να ξεκινήσουν και να ολοκληρωθούν εντός του χρονοδιαγράμματος.

Ο  κ. Ξενοφών Κοχλιάδης, νόμιμος εκπρόσωπος της ανάδοχης εταιρείας διαβεβαίωσε από την πλευρά του ότι το έργο θα υλοποιηθεί με ασφάλεια και σύμφωνα με τους προβλεπόμενους κανονισμούς.

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria