Στην ΕΡΤ3 το ΤΕΕ Roadshow της Καστοριάς - OlaDeka

Στην ΕΡΤ3 το ΤΕΕ Roadshow της Καστοριάς

Στην ΕΡΤ3 και την εκπομπή «ΠΕΡΙΜΕΤΡΟΣ» με τον Νίκο Πιτσιακίδη μίλησε ο πρόεδρος της Ν.Ε. ΤΕΕ Καστοριάς Δημήτρης Παππάς

Με κεντρικό μήνυμα «100 χρόνια ΤΕΕ: εκατό χρόνια σχεδιάζουμε την Ελλάδα του αύριο. Και συνεχίζουμε», το ΤΕΕ Roadshow ταξιδεύει αυτήν την εβδομάδα σε πόλεις της Δυτικής Μακεδονίας για να φέρει τον εορτασμό των 100 χρόνων του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας κοντά στην κοινωνία.

Το «ταξίδι» του TEE Roadshow στη Δυτική Μακεδονία ξεκίνησε από τη Φλώρινα και συνεχίζει σήμερα Πέμπτη 4 Απριλίου στην Καστοριά (Σιντριβάνι Πάρκου Ολυμπιακής Φλόγας) και την Παρασκευή 5 Απριλίου στην Κοζάνη (Μαμάτσιο Ρολόι Κοζάνης).

Το ΤΕΕ Roadshow είναι μια άρτια οργανωμένη κινητή πλατφόρμα για τη διεξαγωγή των εορταστικών δράσεων που θα επισκεφτεί περισσότερες από 45 πόλεις σε όλη την Ελλάδα, δήλωσε στην ΕΡΤ3 ο Δημήτρης Παππάς πρόεδρος του ΤΕΕ Καστοριάς. Ταξιδεύει επί τρίμηνο περίπου σε όλη τη χώρα, όπου μέσα από διαδραστικές εμπειρίες, διαγωνισμούς και άλλες εκπλήξεις, το κοινό θα έχει την ευκαιρία να γνωρίσει την πλούσια ιστορία του ΤΕΕ αλλά και το σημαντικό έργο που προσφέρει στον τόπο, φέρνοντας το ΤΕΕ, τα Περιφερειακά Τμήματά του και τις Νομαρχιακές Επιτροπές πιο κοντά στο ευρύ κοινό αλλά και στα μέλη του ανά την Ελλάδα, με μια πολυποίκιλη δράση ενημέρωσης.

Η καμπάνια για τα 100 χρόνια ΤΕΕ «ταξιδεύει» σε όλη τη χώρα, με δεκάδες τοπικές δράσεις και εκδηλώσεις, ημερίδες και συνέδρια, που θα εξελιχθούν μέχρι το φθινόπωρο και θα ολοκληρωθούν στα τέλη Οκτωβρίου. Στόχος είναι μεταφερθεί σε όλη την Ελλάδα το μήνυμα για το ρόλο και το έργο των Ελλήνων Μηχανικών και του επαγγελματικού τους φορέα, του ΤΕΕ, στην ανόρθωση και ανάπτυξη της χώρας, τον τελευταίο αιώνα και για τη μετάβαση στον πράσινο και ψηφιακό μετασχηματισμό, με έμφαση στην ανθεκτικότητα, σήμερα και στη νέα εποχή. Η καμπάνια πραγματοποιείται με τη συμμετοχή των Περιφερειακών Τμημάτων του ΤΕΕ και των Νομαρχιακών Επιτροπών, υπό το συντονισμό του Γραφείου Τύπου και Επικοινωνίας του ΤΕΕ και τη συμμετοχή στις εκδηλώσεις και δράσεις της τοπικής αυτοδιοίκησης και της Πολιτείας γενικότερα.

Στην ΕΡΤ3 και την εκπομπή «ΠΕΡΙΜΕΤΡΟΣ» με τον Νίκο Πιτσιακίδη μίλησε ο πρόεδρος της Ν.Ε. ΤΕΕ Καστοριάς Δημήτρης Παππάς:

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria