Πρωτομαγιά-Δελτίο Τύπου & Πρόσκληση - OlaDeka

Πρωτομαγιά-Δελτίο Τύπου & Πρόσκληση

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Καστοριάς και το Νομ/κο Παρ/μα ΑΔΕΔΥ ,  Σας προσκαλούν να τιμήσετε με την παρουσία σας την εκδήλωση-Απεργιακή συγκέντρωση, για τον εορτασμό της Εργατικής Πρωτομαγιάς που θα πραγματοποιηθεί  1η Μάη ημέρα Μ.Τετάρτη και ώρα 10:30 στην πλατεία Μακεδονομάχων.

Πρόγραμμα :

  • Κατάθεση στεφάνου
  • Ανάγνωση ψηφίσματος
  • Τήρηση ενός λεπτού σιγής

ΓΙΑ ΤΑ Δ.Σ.

         ΟΙ  ΠΡΟΕΔΡΟΙ                                                      ΟΙ ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΣ

Α.ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ – Σ.ΜΑΣΚΑΛΙΔΗΣ                                Γ. ΜΑΛΕΑΣ – Κ.ΜΑΜΝΙΑΚΑ

Το Εργατικό Κέντρο Καστοριάς συμμετέχει στην 24ωρη απεργία της 1ης Μαΐου για να τιμήσει την Εργατική Πρωτομαγιά, μαζί με το Ν.Τ. ΑΔΕΔΥ Καστοριάς, μία ημέρα μνήμης και τιμής για τους πρωτοπόρους αγωνιστές της εργατικής τάξης αλλά και ημέρα αγώνα και απεργίας των εργαζομένων.
Η Πρωτομαγιά του 2024 βρίσκει για μια ακόμα χρονιά τις εργαζόμενες και τους εργαζόμενους της χώρας αντιμέτωπους με μια άνευ προηγουμένου κρίση διαβίωσης. Η ακρίβεια, η κοινωνική φτώχεια, ο περιορισμός εργασιακών δικαιωμάτων, η επισφάλεια και η ανασφάλεια στους χώρους εργασίας, είναι οι κυρίαρχες συνέπειες των εφαρμοζόμενων πολιτικών.
Γι’αυτό το λόγο αγωνιζόμαστε για ένα παρόν και ένα μέλλον καλύτερο για εμάς και τα παιδιά μας. Χωρίς ακρίβεια, κοινωνική φτώχεια, εργασιακή ανασφάλεια και ανισότητες.

Τα συνδικάτα γνωρίζουν ότι η αλληλεγγύη λειτουργεί! – Για τα συνδικάτα είναι καθήκον η αλληλεγγύη να λειτουργεί για ολόκληρο τον κόσμο!!

Ζήτω η Εργατική Πρωτομαγιά!! – Ζήτω οι εργατικοί αγώνες!!
ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Ε.Κ.Κ. Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Ν.Τ. ΑΔΕΔΥ

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΕΥΣΤ. ΜΑΣΚΑΛΙΔΗΣ

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria