ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΜΙΚΤΩΝ ΕΝΩΣΕΩΝ : Με στόχο την πρόκριση στους «8» η ΕΠΣ Καστοριάς ''IRIS CATERING'', υποδέχεται την ΕΠΣ Πιερίας - OlaDeka

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΜΙΚΤΩΝ ΕΝΩΣΕΩΝ : Με στόχο την πρόκριση στους «8» η ΕΠΣ Καστοριάς ”IRIS CATERING”, υποδέχεται την ΕΠΣ Πιερίας

Ραντεβού με την ιστορία έχει η Μικτή Κ16 ”IRIS CATERING” ομάδα της ΕΠΣ Καστοριάς,

η οποία στην β’ φάση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος υποδέχεται σε αγώνα νοκ άουτ την ΕΠΣ Πιερίας, στοχεύοντας για μια θέση στην 8άδα, για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων.

Η ομάδα της ΕΠΣ Πιερίας συμμετείχε στον 4ο όμιλο με αντιπάλους τις ΕΠΣ Μακεδονίας, Ημαθίας και Γρεβενών και τερμάτισε στην 2η θέση με απολογισμό 5 νίκες και 1 ήττα (22-3 τέρματα), ενώ προκρίθηκε ως μία εκ των καλύτερων τριών ομάδων της 2ης θέσης από όλους τους ομίλους).

Ο αγώνας είναι νοκ άουτ και θα διεξαχθεί την Τετάρτη 3 Απριλίου στο ΔΑΚ και ώρα 16:30.  Η ΕΠΣ Καστοριάς καλεί τον φίλαθλο κόσμο να παρευρεθεί στο γήπεδο και να στηρίξει την προσπάθεια των νεαρών παικτών σε αυτή την κρίσιμη και ιστορική αναμέτρηση.

Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι οι κ.κ. Πραχαλής, Πανυτσίδου (ΣΔ Κοζάνης) και Ντόλιας (ΣΔ Γρεβενών). Ο νικητής της αναμέτρησης θα αντιμετωπίσει στην Γ’ φάση (8) εντός έδρας τον νικητή του ζευγαριού ΕΠΣ ΑΝΑΤ. ΑΤΤΙΚΗΣ – ΕΠΣ ΧΑΝΙΩΝ.

Η Αποστολή Μικτών Ομάδων Iris Catering

Γκόλιας 

Παπϊωάννου

Σαχινίδης

Σαλτσογλιδης

Χριστόπουλος 

Κωνσταντινίδης 

Λαζαρίδης 

Παπουτσιδης

Σταμούλης 

Νανάς

Έξαρχος 

Κυριακίδης 

Πάτσιος 

Τσακλίδης 

Ποστεκιδης 

Αλλούσι 

Νικολαιδης 

Έρσι

Λιόλιος

Μίχος 

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria