Νίκος Καρβέλας: Οι δύο όροι που έθεσε για να δώσει συνέντευξη στη Νίκη Λυμπεράκη - OlaDeka

Νίκος Καρβέλας: Οι δύο όροι που έθεσε για να δώσει συνέντευξη στη Νίκη Λυμπεράκη

Αντιδράσεις έχει προκαλέσει η συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα στην Νίκη Λυμπεράκη. Οι όροι που έθεσε ο μουσικοσυνθέτης για να βρεθεί στην εκπομπή.

Αρκετές στιγμές έντασης υπήρξαν ανάμεσα στον Νίκο Καρβέλα, και την Νίκη Λυμπεράκη κατά τη διάρκεια της χθεσινής συνέντευξης του μουσικοσυνθέτη στην εκπομπή «Μεγάλη Εικόνα».

Ο Νίκος Καρβέλας φαίνεται ότι προτού εμφανιστεί στην δημοσιογράφο είχε κάνει συμφωνία για τους όρους με τους οποίους θα δεχτεί να δώσει συνέντευξη.

Σύμφωνα με το «Happy Day» ο Νίκος Καρβέλας έθεσε δύο όρους για να παραστεί στο πλατό της εκπομπής Μεγάλη Εικόνα με την Νίκη Λυμπεράκη.

Ο πρώτος όρος που έθεσε, ήταν η συνέντευξη να πραγματοποιηθεί ζωντανά και να μην είναι μαγνητοσκοπημένη.

Δεύτερος όρος ήταν η δημοσιογράφος να έχει διαβάσει το νέο του βιβλίο προτού συναντηθούν τηλεοπτικά.

Νίκος Καρβέλα σε Λυμπεράκη: «Λες τα ίδια όπως όσοι κιτρινίζουν, εγώ ήρθα όχι για να μιλήσω με εσένα»

Τις πολιτικές του απόψεις ξεδίπλωσε ο Νίκος Καρβέλας καλεσμένος της Νίκης Λυμπεράκη στη «Μεγάλη Εικόνα» στο Mega, ενώ δεν άργησε να δημιουργηθεί ένταση όταν η δημοσιογράφος ρώτησε τον συνθέτη για το τι ακριβώς εννοεί αποκαλώντας το πολιτικό τοπίο «βόθρο».

«Πιάνεσαι από μία λέξη. Μην μου κάνεις το πως θα μιλώ και τι θα λέω. Με έφερες εδώ να πω αυτό που θέλω. Δεν σε ρώτησα εσένα, εσύ ρωτάς εμένα» ανέφερε αρχικά ο Νίκος Καρβέλας σχετικά με την ερώτηση της δημοσιογράφου η οποία του ζήτησε να εξηγήσει τι εννοεί λέγοντας «βόθρο» το πολιτικό τοπίο.

«Να λες ό,τι θέλεις. Εγώ επιτρέπεται να λέω; Χωράει και η δική μου γνώμη; Κανονικά στους θεσμούς οφείλουμε σεβασμό. Το αν δεν στέλνουμε τους κατάλληλους ανθρώπους να το συζητήσουμε» απάντησε η Νίκη Λυμπεράκη.

«Όταν ξεκίνησα να έρθω στην τηλεόραση, πίστευα ότι θα μιλήσω με έναν άνθρωπο ο οποίος δεν θα είναι όπως όλοι οι άλλοι. Δυστυχώς λες τα ίδια όπως όλοι οι άνθρωποι, οι οποίοι κιτρινίζουν την κουβέντα, πιανόμενοι από μία λέξη που είπα ότι η Βουλή είναι ένας βόθρος, ο οποίος βρωμάει και τον αισθάνονται 12 εκ. Έλληνες. Το τι λέω εγώ άσε να το κρίνει ο κόσμος. Εγώ εδώ ήρθα όχι για να μιλήσω με εσένα αλλά με τον κόσμο. Εσένα σε χρησιμοποιώ σαν μέσο. Δεν μπορείς να λες ότι είμαι απόλυτος», είπε στη συνέχεια ο Νίκος Καρβέλας.

«Εγώ είμαι εδώ, αλλά μου απαγορεύεις να σου μιλήσω; Επιτρέπεται κάποιος άνθρωπος που κάθεται απέναντί σου να έχει γνώμη;» τον ρώτησε η Νίκη Λυμπεράκη.

«Με ειδοποίησαν πριν έρθω ότι οι άνθρωποι που πας να μπλέξεις, είναι δυστυχώς εκείνοι που έκαναν τη ζημιά στη χώρα. Πιθανόν να είσαι ένας εξ’ αυτών. Θα πρέπει να απολογηθείς στους ανθρώπους που βλέπουν και αύριο θα φροντίσεις να πεις ο άνθρωπος αυτός… Κατορθώνεις να χάνουμε μισή ώρα για το αν είπα ότι η Βουλή είναι εξ’ ολοκλήρου ένας βόθρος. Η συζήτηση μαζί σου είναι λίγο απογοητευτική» ανέφερε σε αυστηρό τόνο ο Νίκος Καρβέλας.

«Θες να συνεχίσουμε ή να το κλείσουμε; Μπορούμε να πάρουμε ένα διάλειμμα και να το σκεφτείς», είπε η δημοσιογράφος και πήγε σε διαφημίσεις.

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria