Η σύσκεψη για τον 46ο Τελικό Κυπέλλου ΕΠΣ Καστοριάς – Οι παράγοντες που θα τιμηθούν στη λήξη του Τελικού - OlaDeka

Η σύσκεψη για τον 46ο Τελικό Κυπέλλου ΕΠΣ Καστοριάς – Οι παράγοντες που θα τιμηθούν στη λήξη του Τελικού

Μέσα σε μία ευχάριστη και όμορφη ατμόσφαιρα και σε πολύ καλό κλίμα πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου της Ε.Π.Σ. Καστοριάς, ενόψει της διοργάνωσης του 46ου Τελικού Κυπέλλου ΕΠΣ Καστοριάς, μεταξύ των δύο φιναλίστ “ΑΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑ 1980” – “ΑΣΤΡΑΠΗ ΜΕΣΟΠΟΤΑΜΙΑΣ” που θα διεξαχθεί την Κυριακή 7 Απριλίου και ώρα 5 μ.μ. στο Δ.Α.Κ. Καστοριάς. 

Να σημειωθεί ότι οι δύο ομάδες, αναμετρήθηκαν και πέρσι σε Τελικό Κυπέλλου, με νικήτρια την ομάδα της Καστοριάς με σκορ 4-1.

«Συγχαρητήρια στους δύο φιναλίστ που έφτασαν ως τον τελικό. Πιστεύω ότι θα πραγματοποιηθεί ένα πολύ καλό παιχνίδι, αντάξιο των δυνατοτήτων και της ιστορίας των δύο ομάδων, οι οποίες σαφώς είναι από τις καλύτερες στο ποδοσφαιρικό γίγνεσθαι του νομού μας», τόνισε μεταξύ άλλων στο καλωσόρισμά του ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Καστοριάς κ. Δημήτρης Τριανταφύλλου.

Ο ίδιος επισήμανε ότι και οι δύο φιναλίστ δεν κατάφεραν φέτος να πετύχουν στους στόχους τους, με την ομάδα της Καστοριάς δυστυχώς, να υποβιβάζεται από την Γ’ Εθνική στο τοπικό, ενώ και η Αστραπή Μεσοποταμίας, παρότι ήταν ανταγωνιστική στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣ, δεν κατάφερε να κατάφερε να το κατακτήσει. Έτσι, ο τελικός αποτελεί μία πρόσκληση και για τις δύο ομάδες, αναζητώντας μέσα από αυτόν μία διάκριση.

«Ευελπιστούμε μέσα από τον θεσμό του Τελικού Κυπέλλου να βγάλουμε πολιτισμό και να αναδειχθούν τα οφέλη του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου στην τοπική κοινωνία”, ανέφερε χαρακτηριστικά,  ενώ στο τέλος της συζήτησης ζήτησε από τους φιναλίστ του Τελικού να συμβάλουν και να εργαστούν προς κάθε κατεύθυνση, ώστε με συνεννόηση να υπάρξει σεβασμός προς τον κόσμο και ο αγώνας αυτός να είναι μια πραγματική γιορτή του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου. 

Στο τέλος έκανε κάλεσμα σε όλους του φιλάθλους να παρευρεθούν στο γήπεδο και να ευχαριστηθούν αυτόν τον αγώνα και ευχήθηκε καλή επιτυχία και στις δύο ομάδες, χωρίς τραυματισμούς για τους συμμετέχοντες ποδοσφαιριστές καθώς και ο καλύτερος η ο ποιο τυχερός να είναι ο κυπελλούχος του θεσμού. 

Επιπλέον, ο κ. Τριανταφύλλου ανακοίνωσε ότι φέτος η ΕΠΣ Καστοριάς αποφάσισε να τιμήσει με αναμνηστικές πλακέτες παράγοντες για την πολυετή προσφορά τους στο ποδόσφαιρο. Οι απονομές θα γίνουν μετά τη λήξη του Τελικού κατά την διάρκεια της διαδικασίας των απονομών Κυπέλλων και μεταλλίων στους πρωταγωνιστές του Τελικού.

Συγκεκριμένα θα τιμηθούν οι παράγοντες επί μακρά σειρά ετών, πρόεδροι Σταύρος Μπαχαδέρογλου και Γιώργος Τρεμόπουλος, καθώς και από την πλευρά της διαιτησίας ο Βασίλης Νόνας, θα τον τιμήσουν τόσο η εκτελεστική επιτροπή της Ένωσης όσο και η Ε/Δ της ΕΠΣ Καστοριάς. 

Διαιτητές του τελικού θα είναι οι κ. Τζάμος Δήμος, Σιδερίδης Χρήστος, Γκίτσος Παναγιώτης και 4ος ο Παπαβασιλείου Γιάννης. 

Παρατηρητής διαιτησίας θα είναι ο Πρόεδρος της Ε.Δ. ΕΠΣ Καστοριάς Σπύρου Συμεών, ενώ παρατηρητής αγώνα θα είναι ο πρόεδρος της επιτροπής πρωταθλημάτων και κυπέλλου της ΕΠΣ Βασίλης Μπότσαρης. 

Τις δυο ομάδες θα συνοδεύουν κατά την είσοδο τους στον αγωνιστικό χώρο τα τμήματα υποδομής τους, μεταφέροντας μηνύματα κατά της βίας.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί στις 17:00 το απόγευμα της Κυριακής 7 Απριλίου στο Δ.Α.Κ. Καστοριάς και η είσοδος για τα παιδιά μέχρι 14 ετών θα είναι δωρεάν, ενώ η γενική είσοδος θα είναι στη συμβολική τιμή των 5 ευρώ. 

Αξίζει να επισημανθεί ότι η οικονομική διαχείριση του αγώνα παραχωρήθηκε από την Ένωση στα δύο Σωματεία. Όπως είναι γνωστό ο κυπελλούχος της Ε.Π.Σ. θα συνεχίσει στο Κύπελλο Ερασιτεχνών Ελλάδας. 

Στη συνέχεια τον λόγο πήραν οι προπονητές, οι αρχηγοί και οι παράγοντες των δύο σωματείων, οι οποίοι από την πλευρά τους ευχήθηκαν να γίνει ένα παιχνίδι διαφήμιση του ποδοσφαίρου και αντάξιο της ιστορίας των δύο ομάδων.

Το ενδιαφέρον για την κατάκτηση του κυπέλλου είναι και για τους δύο φιναλίστ μεγάλο καθώς τα βλέμματα όλων είναι στραμμένα στο μεγάλο τελικό της Κυριακής, σε μία αναμέτρηση που πάντα προσφέρει μεγάλες συγκινήσεις και θέαμα υψηλού επιπέδου, με συμμετέχουσες δύο από τις μεγαλύτερες ομάδες του τοπικού ποδοσφαίρου που κυνηγούν μία σημαντική διάκριση για την ιστορία τους.

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria