Ενημερωτικές εκδηλώσεις σε Καστοριά και Άργος Ορεστικό για τα έργα φυσικού αερίου - OlaDeka

Ενημερωτικές εκδηλώσεις σε Καστοριά και Άργος Ορεστικό για τα έργα φυσικού αερίου

Ενημερωτικές εκδηλώσεις για τα έργα φυσικού αερίου στην Καστοριά και το Άργος Ορεστικό, διοργανώνει η Ελληνική Εταιρεία Διανομής Αερίων enaon EDA, θυγατρική της enaon του ομίλου Italgas, από τη Δευτέρα 8 Απριλίου 2024 έως και την Τετάρτη 10 Απριλίου 2024.

Κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων, οι κάτοικοι της Καστοριάς και του Άργους Ορεστικούθα έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για τη διαδικασία σύνδεσης με το δίκτυο, την υποβολή αίτησης σύνδεσης και τη σύναψη σύμβασης σύνδεσης, καθώς και να λάβουν αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με την επέκταση του δικτύου διανομής φυσικού αερίου στην περιοχή.

Σημειώνεται ότι η enaon EDA για το έτος 2024 προσφέρει 100% έκπτωση στα τέλη σύνδεσης σε οικιακούς και εμπορικούς καταναλωτές. 

Αναλυτικά, το πρόγραμμα των ενημερωτικών εκδηλώσεων είναι το εξής:

• Δευτέρα 8/4/2024 ​​​Καστοριά

18.00-20.00 ​​​​Η enaon EDA, σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Θερμοϋδραυλικών Ν. Καστοριάς, συνδιοργανώνουν εκδήλωση με θέμα: «Τεχνικό Σεμινάριο για Εσωτερικές Εγκαταστάσεις Φυσικού Αερίου». Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην Αίθουσα του Ενυδρείου Καστοριάς (Ζαλόγγου 3, Καστοριά). 

• Τρίτη 9/4/2024​​​Άργος Ορεστικό

10.00 – 14.00 και 17.00 -19.00​Η κινητή μονάδα εξυπηρέτησης καταναλωτών της enaon EDA θα βρίσκεται στην κεντρική πλατεία του Άργους Ορεστικού για την εξυπηρέτηση των πολιτών που ενδιαφέρονται να συνδεθούν με το δίκτυο διανομής φυσικού αερίου. 

• Τετάρτη 10/4/2024​​​Άργος Ορεστικό

10.00 – 14.00 ​​​Η κινητή μονάδα εξυπηρέτησης καταναλωτών της enaon EDA θα βρίσκεται στην κεντρική πλατεία του Άργους Ορεστικού για την εξυπηρέτηση των κατοίκων που ενδιαφέρονται να συνδεθούν με το δίκτυο διανομής φυσικού αερίου. 

• Τετάρτη 10/4/2024​​​Δισπηλιό Καστοριάς

17.00- 20.00 ​​​​Εκπρόσωποι της enaon EDA θα βρίσκονται στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Δημοτικού Σχολείου Δισπηλιού (Αγίου Αθανασίου 2, Δισπηλιό) προκειμένου να απαντήσουν στα ερωτήματα των πολιτών και να παρέχουν πληροφορίες για τη διαδικασία σύνδεσης με το δίκτυο φυσικού αερίου. Ανάλογα με το ενδιαφέρον που θα εκδηλωθεί από τους κατοίκους του οικισμού, θα εξεταστεί η ένταξη του Δισπηλιού στις προγραμματισμένες επεκτάσεις δικτύου.

• Τετάρτη 10/4/2024​​​Καστοριά

19:00​​​​​Η enaon EDA, σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Ξενοδόχων Π.Ε. Καστοριάς, συνδιοργανώνουν εκδήλωση με θέμα «Ενημέρωση Ξενοδόχων σχετικά με τις εργασίες επέκτασης του Δικτύου Διανομής Φυσικού Αερίου στην Καστοριά». Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Ξενοδοχείο  Αρχοντικό Ωρολογόπουλου (Πλατεία  Ντολτσό – Πηχεών 1  και  Τσερλεμέ, Καστοριά). 

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria