Βουλή - «Άναψαν τα αίματα» στην ομιλία της Ζωής Κωνσταντοπούλου - OlaDeka

Βουλή – «Άναψαν τα αίματα» στην ομιλία της Ζωής Κωνσταντοπούλου

Σε πολύ υψηλούς τόνους πραγματοποιήθηκε στη Βουλή η συζήτηση για την πρόταση δυσπιστίας που κατέθεσε το ΠΑΣΟΚ στην κυβέρνηση.

Ειδικότερα τα αίματα «άναψαν» όταν στο βήμα ανέβηκε η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας, Ζωή Κωνσταντοπούλου, και για αρκετά λεπτά της ώρας αντιπαρατέθηκε με βουλευτές της Νέας Δημοκατίας. Μάλιστα  απευθύνθηκε προσωπικά στον πρώην υπουργό Υποδομών και Μεταφορών Κώστα Καραμανλή ο οποίος βρέθηκε στην αίθουσα.

Απευθυνόμενη στον Κώστα Αχ. Καραμανλή του ζήτησε εξηγήσεις γιατί κατέβηκε ως υποψήφιος βουλευτής σε συμφωνία με τον πρωθυπουργό και να πει τι αποφάσισε και τι συζήτησε με τον κ. Μητσοτάκη: «Ο κ. Καραμανλής είναι συνδεδεμένος και ο κ. Μητσοτάκης με το αίμα των ανθρώπων που χάθηκαν», είπε η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας Ζωή Κωνσταντοπούλου. Πρόσθεσε πως «ο κ. Καραμανλής θα έπρεπε να πει “αναλαμβάνω την ευθύνη αποσύρομαι, θέτω τον εαυτό μου στη διάθεση τη δικαιοσύνης”».

Εκείνη την ώρα ακολούθησε επεισόδιο με τον υπουργό Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη όταν η Ζωή Κωνσταντοπούλου είπε «κουνάτε το κεφάλι, περιμένω να κουνήσετε και το δάχτυλο» και επακολουθήσε η έντονη αντίδραση του Άδωνι Γεωργιάδη.

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria