Ο Σύλλογος Φοιτητών Καστοριάς καταγγέλλει το ΚΤΕΛ Καστοριάς - OlaDeka

Ο Σύλλογος Φοιτητών Καστοριάς καταγγέλλει το ΚΤΕΛ Καστοριάς

KTEL

Πριν από μερικές μέρες ήρθαμε αντιμέτωποι με ένα ακόμα περιστατικό που για ακόμα μία φορά αναδεικνύει τον αντιεπαγγελματικό χαρακτήρα του ΚΤΕΛ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ ΑΕ. Πριν λίγες μέρες υπάλληλος του ΚΤΕΛ αρνήθηκε να δεχθεί τη ψηφιακή ακαδημαϊκή ταυτότητα φοιτητή και φέρθηκε με αγενή και προσβλητικό τρόπο.

Σύμφωνα με το άρθρο 80 του Ν.4954/2022 τα ψηφιακά έγγραφα της εφαρμογής gov.gr wallet είναι πλήρως ισάξια με τα φυσικά έγγραφα για κάθε νόμιμη χρήση εντός της Ελληνικής επικράτειας. Συνεπώς η αποδοχή τους δεν αποτελεί επιλογή αλλά υποχρέωση.

Δεν είναι η πρώτη φορά που μας προωθείται ανάλογη αντιεπαγγελματική και αγενής συμπεριφορά από πλευράς του ΚΤΕΛ προς τους φοιτητές. Οι φοιτητές δεν δέχονται να είναι θύματα του μονοπωλίου των ΚΤΕΛ και σε καμία περίπτωση δεν αποδέχονται τέτοιες συμπεριφορές.

Βλέπουμε με θετικό τρόπο την υπόσχεση που μας έδωσαν οι υπεύθυνοι της επιχείρησης ότι παρόμοια περιστατικά δεν θα ξανασυμβούν και αναμένουμε να το δούμε και στη πράξη.

Ο Σύλλογος Φοιτητών Καστοριάς καταγγέλλει τις συγκεκριμένες συμπεριφορές και απαιτεί σεβασμό στο πρόσωπο των φοιτητών. Επιπλέον καλεί κάθε φοιτητή/τρια να μοιράζετε τα προβλήματα του μαζί μας για την άμεση επίλυση τους.

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ.
Γεώργιος Βλάχος

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria