ΛΑ.Ο.Σ: «Στέλνουμε στην eurovision ένα ακατανόητο, άτεχνο κατασκεύασμα που εκτός από την ταυτότητα μας προσβάλλει βάναυσα και την ακοή μας...» - OlaDeka

ΛΑ.Ο.Σ: «Στέλνουμε στην eurovision ένα ακατανόητο, άτεχνο κατασκεύασμα που εκτός από την ταυτότητα μας προσβάλλει βάναυσα και την ακοή μας…»

Η Ελλάδα που γέννησε την Τέχνη και τον Πολιτισμό στέλνει στον φετεινό Ευρωπαϊκό Διαγωνισμό Τραγουδιού ένα ακατανόητο, άτεχνο κατασκεύασμα 9 κυρίως ξένων συνθετών, που εκτός από την ταυτότητα μας προσβάλλει βάναυσα και την ακοή μας.

Βεβαίως εδώ και πολλά χρόνια ο διαγωνισμός αυτός έχει απωλέσει οποιοδήποτε ίχνος ποιότητας (με ελάχιστες εξαιρέσεις) και έχει μετατραπεί σε ένα φαιδρό πανηγυράκι, που ουδεμία σχέση έχει με τα ευγενή χαρακτηριστικά των πρώτων δεκαετιών του θεσμού.

Η Ελλάδα όμως, εφόσον αποφασίζει να συμμετέχει σε αυτήν την διοργάνωση, οφείλει να λειτουργεί ωςΦάρος Αξιών και Πολιτισμού, ακόμα και εάν είναι η μόνη που το πράττει αυτό! Αυτό επιβάλλει η Ιστορία μας και η Αξιοπρέπεια μας.Η περίφημη νέα “urban κουλτούρα” της χώρας μας, που διατείνεται ότι θέλει να προβάλλει η κυρία Σάττι, δεν είναι τίποτα άλλο από το αποτύπωμα ξεπεσμού των αστικών γειτονιών μας, που έχουν μετατραπεί σε συνονθύλευμα φυλών και δυστυχώς άντρο συμμοριών και εγκληματικότητας.

Εμείς , ως Λαϊκός Ορθόδοξος Συναγερμός, μένουμε πιστοί στην τεράστια Πολιτιστική κληρονομιά πουμας έχουν αφήσει ο Χατζηδάκις και ο Ξαρχάκος, ο Γκάτσος και ο Ελύτης και τόσοι άλλοι. Ευελπιστούμε στην ανόρθωση του Ελληνικού Πνεύματος που μπορεί ξανά να δημιουργήσει έργα τέχνης τα οποία θα εξυψώνουν τα ευγενή χαρακτηριστικά του Ανθρώπου, και παράλληλα θα σέβονται την Ιστορία και Παράδοση μας. 

Η ΕΡΤ πρέπει κάποια στιγμή να λογοδοτήσει για τις ‘φθηνές’ επιλογές της, που όμως τις πληρώνουμεόλοι εμείς από την τσέπη μας πολύ ακριβά…ΛΑ.Ο.Σ. – Γραμματεία Πολιτισμού

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria