Κορεντσίδης: Φυσικό αέριο θα πάρει οποιαδήποτε περιοχή του δήμου που θα παρουσιάσει ενδιαφέρον - OlaDeka

Κορεντσίδης: Φυσικό αέριο θα πάρει οποιαδήποτε περιοχή του δήμου που θα παρουσιάσει ενδιαφέρον

Πότε θα ξεκινήσουν οι πρώτες συνδέσεις στην Καστοριά

Στην αρχή ακούσαμε από τους αρμοδίους ότι οι πρώτες συνδέσεις στην Καστοριά θα γίνουν τον χειμώνα του 2022, μετά δηλώθηκε ότι δεν έχουμε άλλο περιθώριο και πάμε για το τέλος του 2023. Τώρα δια στόματος Γ. Κορεντσίδη ανακοινώνεται ότι οι πρώτες συνδέσεις φυσικού αερίου στην Καστοριά θα γίνουν -χωρίς καθυστέρηση (!) – μέσα στον Ιούνιο του 2024. Αυτό που επίσης είναι σημαντικό είναι ότι σύμφωνα με τα λεγόμενα του δημάρχου, φυσικό αέριο δεν θα πάρουν μόνο οι προαναγγελθείσες περιοχές αλλά και οποιαδήποτε άλλη περιοχή που εκδηλώσει έντονο ενδιαφέρον…

Τι είπε ο Γ. Κορεντσίδης στη χθεσινή ειδική συνεδρίαση λογοδοσίας του Δήμου Καστοριάς όταν ρωτήθηκε από τον σύμβουλο του συνδυασμού του Άκη Τσούκα, Γιάννη Τζήμα σχετικά με την Επέκταση δικτύου του φυσικού αερίου και σε άλλα σημεία του Δήμου Καστοριάς:

«Σε σχέση με τη διανομή του φυσικού αερίου σε πρόσφατη κιόλας επίσκεψη στην Αθήνα…και συνομίλησα με τους ανθρώπους της εταιρείας για το πως κινείται το συγκεκριμένο έργο, να πούμε ότι κινείται σε ικανοποιητικά επίπεδα, δεν υπάρχει κάποια καθυστέρηση.

Εννοείται ότι δεν έχει καμία σχέση ο δήμος με το συγκεκριμένο έργο… οι τελευταίες πληροφορίες είναι ότι μέσα στον Ιούνιο θα γίνουν οι συνδέσεις εντός της Καστοριάς, στην περιοχή των Μανιάκων στην είσοδο της Πόλης, από δω από την Καστοριά και εν συνεχεία η επέκταση αφορά την περιοχή της Χλόης όπου ήδη υπάρχει ενδιαφέρον από αρκετούς κατοίκους.

Η πρόταση της εταιρείας είναι ότι όπου υπάρχει ενδιαφέρον, από από κάθε περιοχή του Δήμου Καστοριάς, αν υπάρχει ένα εύλογο ενδιαφέρον σε μεγάλο έτσι…ποσοστό, σίγουρα θα επεκταθεί προς τις συγκεκριμένες περιοχές γιατί σκοπός της εταιρείας και της εκάστοτε κερδοφόρου εταιρίας είναι να διανέμει όσο το δυνατόν σε περισσότερες οικίες και εμπορικά καταστήματα φυσικό αέριο για να έχει μεγαλύτερο κέρδος.

Άρα η επέκταση του δικτύου εκτός από τα από τις περιοχές του ανέφερα αφορά κυρίως και θα κινηθεί σε περιοχές όπου υπάρχει περισσότερο έντονο μάλλον ενδιαφέρον…»

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria