Η ετήσια γιορτή βραβεύσεων του Συλλόγου Πολυτέκνων Καστοριάς (βίντεο) - OlaDeka

Η ετήσια γιορτή βραβεύσεων του Συλλόγου Πολυτέκνων Καστοριάς (βίντεο)

Το Σάββατο 24.04.2024,  σε γνωστή ταβέρνα της πόλης μας, ο Σύλλογος Πολυτέκνων Καστοριάς διοργάνωσε την καθιερωμένη πλέον ετήσια γιορτή βράβευσης των μελών του.

Κατά την εκδήλωση, ο Σύλλογος έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα και βράβευσε τις οικογένειες, που ανακηρύχθηκαν πολύτεκνες το έτος 2023 και τα τέκνα πολυτέκνων οικογενειών που εισήχθησαν στα ΑΕΙ της χώρας τη χρονιά που πέρασε, ενώ παρατέθηκε γεύμα, δαπάναις του Συλλόγου, σε βραβευθέντες και επισήμους.

Στη σύντομη ομιλία του, ο Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Γεώργιος Γκίτσος, αναφέρθηκε στην εικοστή πλέον γιορτή βραβεύσεων του Συλλόγου, καλωσόρισε στο Σύλλογο τις μόλις δύο (2) οικογένειες  που ανακηρύχθηκαν πολύτεκνες και γράφτηκαν στο Σύλλογο το 2023, ευχόμενος σε αυτές υγεία, δύναμη  και κουράγιο στο μέλλον και συνεχάρη τα δώδεκα (12) τέκνα των πολυτέκνων οικογενειών που εισήχθησαν στα ΑΕΙ της χώρας το 2023, ευχόμενος στα παιδιά καλές σπουδές, καλή σταδιοδρομία και πολυτεκνία στη ζωή τους.

Ακολούθως, ευχήθηκε σε όλους τους παρευρισκομένους καλή και ευτυχισμένη χρονιά, με υγεία και ευτυχία, εκδηλώνοντας παράλληλα την ανησυχία του, για τα αντιπολυτεκνικά μέτρα  τόσο της σημερινής Κυβέρνησης, όσο και των προηγουμένων Κυβερνήσεων.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Καστορίας κ.κ. Καλλίνικος, ο οποίος υπήρξε και ο κύριος ομιλητής της εκδήλωσης, με θέμα “Ο θεσμός της οικογένειας”, ο Αντιπεριφερειάρχης Καστοριάς κ. Δημήτριος Σαββόπουλος, ο Αντιδήμαρχος Καστοριάς κ. Πέλκας, οι Πρόεδροι των Συλλόγων Πολυτέκων Ν. Καβάλας κ. Ιωάννης Βοϊδης, Ν. Δράμας κ. Νικόλαος Σμολοκτός, Γιαννιτσών κ. Κων/νος Μπεκρής, Εδέσσης κ. Γεώργιος Μίσχος, Κοζάνης κ. Κυριάκος Ιωαννίδης, οι εκπρόσωποι του Κεντρικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης «ΑΓΙΟΙ ΠΑΝΤΕΣ» κ. Ευάγγελος Δαργινάκης και κ. Νικόλαος Ουσαντζόπουλος, καθώς   και πολλές οικογένειες – μέλη του Συλλόγου.

Όλοι οι παραπάνω επίσημοι προσκεκλημένοι, στους σύντομους χαιρετισμούς τους,  αναφέρθηκαν στο μεγάλο εθνικό μας πρόβλημα, το δημογραφικό, προτείνοντας τρόπους επίλυσης αυτού.
Το φλουρί το κέρδισε ο κ. Χρήστος Βλάχος και η μικρή Δήμητρα.

Στο πρώτο βίντεο η εκδήλωση, στα επόμενα οι ομιλίες:

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria