Το Κέντρο Επαναχρησιμοποίησης Υλικών της Καστοριάς στον ΑΝΤ1... - OlaDeka

Το Κέντρο Επαναχρησιμοποίησης Υλικών της Καστοριάς στον ΑΝΤ1…

Η επαναχρησιμοποίηση και η αλλαγή στις συνήθειες μας

Το Κέντρο Επαναχρησιμοποίησης Υλικών στην Καστοριά αποτελεί μία εγκατάσταση του Ολοκληρωμένου Συστήματος Διαχείρισης Απορριμμάτων Δυτικής Μακεδονίας που σκοπό έχει την πρόληψη της παραγωγής αποβλήτων και την επαναχρησιμοποίησή τους. Πολίτες δίνουν και παίρνουν βιβλία, οικιακά σκεύη, ρούχα, παπούτσια, έπιπλα, χαλιά και παιχνίδια μειώνοντας τα απορρίμματα τους και ταυτόχρονα ξαναδίνουν αξία σε πράγματα που δεν χρησιμοποιούν.

σ.σ. Καλή η δημοσιοποίηση και η προβολή του θέματος στον ΑΝΤ1, αλλά επειδή βλέποντας το βίντεο αυτό σπάνια θα παρακινηθεί να έρθει κάποιος από την Κρήτη ή την Καλαμάτα στο ΚΕΥ Καστοριάς για δώσει ή να πάρει υλικά (μακάρι βέβαια αυτό να γίνεται) δημοσιεύουμε ως τοπικό μέσο το θέμα για να ενισχύσουμε την ιδέα ουσιαστικά και στην πράξη, αφού το πιθανότερο είναι να στηριχθεί η συγκεκριμένη προσπάθεια από εμάς που ζούμε εδώ και άρα μεγαλύτερη αξία και σημασία θα είχε η τοπική επικοινωνία, παρά οι φανφάρες με πανελλαδικά ΜΜΕ.

Ως συνήθως, τα τοπικά ΜΜΕ εργάζονται για την «φανέλα» και τη «σημαία» και οι Αθηναίοι «αξιοποιούν» στο έπακρο τον επαρχιωτισμό και το θάμπωμα των ιθαγενών από τα καθρεφτάκια…

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria