Συνάντηση του Περιφερειάρχη με τον Γενικό Επιθεωρητή Βορείου Ελλάδος του Π.Σ., τον Συντονιστή Επιχειρήσεων Ηπείρου, Δυτικής Μακεδονίας και Νήσων και τον Διοικητή ΠΕ.ΔΥ.Δ. Δυτικής Μακεδονίας  - OlaDeka

Συνάντηση του Περιφερειάρχη με τον Γενικό Επιθεωρητή Βορείου Ελλάδος του Π.Σ., τον Συντονιστή Επιχειρήσεων Ηπείρου, Δυτικής Μακεδονίας και Νήσων και τον Διοικητή ΠΕ.ΔΥ.Δ. Δυτικής Μακεδονίας 

Ενημερωτική συνάντηση στο πλαίσιο της συνεργασίας της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας με την Πυροσβεστική Υπηρεσία, πραγματοποίησε σήμερα Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Γιώργος Αμανατίδης με τον Γενικό Επιθεωρητή Βορείου Ελλάδος του Πυροσβεστικού Σώματος, Αντιστράτηγο Ευάγγελο Φαλάρα, τον Συντονιστή Επιχειρήσεων Ηπείρου, Δυτικής Μακεδονίας και Νήσων, Υποστράτηγο Π.Σ. Χριστόφορο Μπόκο, και τον  Διοικητή της Περιφερειακής Πυροσβεστικής Διοίκησης Δυτικής Μακεδονίας Αρχιπύραρχο Νικόλαο Μητσιογιάννη. 

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκε το πλαίσιο συνεργασίας που αφορά στην υλοποίηση σχεδιασμού για καταστάσεις έκτακτης ανάγκης, η συμβολή της Περιφέρειας για την προμήθεια εξοπλισμού, αλλά και ο τρόπος πρόληψης σε ότι αφορά στη διαχείριση κρίσεων.

Ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας επεσήμανε πως η Περιφερειακή Αρχή έχει ήδη προχωρήσει στις απαραίτητες επαφές για την κατάρτιση ενός Σχεδίου Αντιμετώπισης Εκτάκτων Αναγκών και Διαχείρισης Συνεπειών, ενώ από την πλευρά του ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Πολιτικής Προστασίας και Κλιματικής Κρίσης Γιάννης Κιοσσές,  αναφέρθηκε στην ανάγκη ενίσχυσης της πρόληψης και της ανθεκτικότητας της περιοχής, άξονες στους οποίους ήδη η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας έχει δώσει προτεραιότητα.

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria