Κάλεσμα στον κόσμο της Καστοριάς - OlaDeka

Κάλεσμα στον κόσμο της Καστοριάς

Την Κυριακή η ΚΑΣΤΟΡΙΑ, η ομάδα μας, δίνει τον πρώτο από τους έξι κρίσιμους εναπομείναντες αγώνες στην έδρα της, μέχρι την λήξη του πρωταθλήματος. Αντίπαλος μας για 90 λεπτά θα είναι η ομάδα του Θεσπρωτού. Για το σκοπό αυτό, θέλουμε τον δωδέκατο (12ο) παίκτη στη θέση του.

Στην κρίσιμη αυτή καμπή του πρωταθλήματος, ζητούμε τη συμπαράσταση όλων. Τη συμπαράσταση του κόσμου της Καστοριάς, στη προσπάθεια των ποδοσφαιριστών της αγαπημένης μας ομάδας. Ενός κόσμου που είμαστε βέβαιοι ότι ξέρει να αναγνωρίζει τις προσπάθειες που κάνουμε για να σταθεί η ομάδα σε υψηλά επίπεδα.

Διοίκηση, τεχνική ηγεσία και ποδοσφαιριστές, ζητούν από τον φίλαθλο κόσμο της περιοχής, με την παρουσία του και τη φωνή του να εμψυχώσουν και να ενισχύσουν την προσπάθεια της ομάδας μας, για να φτάσει στο επιθυμητό νικηφόρο αποτέλεσμα.

Στα δύσκολα πάμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ. Όλοι μαζί για την Καστοριά μας, που μας κάνει υπερήφανους τα δύο τελευταία χρόνια τώρα, με το να συμμετέχει στις εθνικές κατηγορίες. Την Κυριακή 3 Μαρτίου 2024, στις 15.00 γεμίζουμε το Δ.Α.Κ. Καστοριάς και πανηγυρίζουμε μαζί μια σημαντική νίκη.

Από τη μεριά μας και αντιλαμβανόμενοι τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει η περιοχή μας και θέλοντας να διευκολύνουμε περισσότερους συμπολίτες μας να παρακολουθήσουν αυτόν το σημαντικό αγώνα, ορίζουμε γενική είσοδο 5 ευρώ για όλους. Για τα παιδιά κάτω των 18 ετών η είσοδος εξακολουθεί να είναι ελεύθερη όπως άλλωστε ισχύει από την αρχή της σεζόν.

Φίλαθλοι της Καστοριάς. Η ομάδα πάντοτε είχε ανάγκη τη στήριξη σας. Τώρα την έχει ακόμη περισσότερο. Εμείς από την πλευρά μας, προσπαθούμε πάντοτε για το καλύτερο. Σας ζητούμε να κάνετε το ίδιο. Για τα παιδιά όλου του νομού που παίζουν ποδόσφαιρο. Για τα δικά σας παιδιά. Για εμάς τους φιλάθλους που αγαπάμε το παιχνίδι. Για την πόλη μας και το νομό με την ένδοξη ποδοσφαιρική ιστορία.

Η Καστοριά μας χρειάζεται τη στήριξη του κόσμου του όσο ποτέ άλλοτε και πρέπει να είμαστε ΟΛΟΙ εκεί. Ελάτε λοιπόν αυτή την Κυριακή στο γήπεδο. Στηρίξτε την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών μας και με την συμπαράσταση σας, πάντοτε σε κόσμια επίπεδα, δώστε “φτερά” στα πόδια τους έτσι, ώστε η Καστοριά μας να κάνει ένα σημαντικό βήμα παραμονής στις εθνικές κατηγορίες.

Σας περιμένουμε όλους!!!

KASTORIA FC

Κοινοποίηση
recurring
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria