Εκπαίδευση στην Αστυνομία Καστοριάς - OlaDeka

Εκπαίδευση στην Αστυνομία Καστοριάς

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η πρώτη φάση εκπαίδευσης του προσωπικού της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καστοριάς από τους θεραπευτές του Κέντρου Ημέρας για Παιδιά, Εφήβους και Νεαρούς Ενήλικες με Διαταραχή στο Φάσμα του Αυτισμού – Δ.Α.Δ. Ν. Καστοριάς.

Ύστερα από πρόσκληση του Αστυνομικού Διευθυντή Καστοριάς κου Νικόλαου Έξαρχου, το προσωπικό του Κέντρου Ημέρας για Παιδιά, Εφήβους και Νεαρούς Ενήλικες με Διαταραχή στο Φάσμα του Αυτισμού – Δ.Α.Δ. Ν. Καστοριάς επισκέφτηκε το κτήριο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καστοριάς στις 24/11/2023, στις 12/01/2024, στις 19/01/2024 και στις 26/01/2024 με στόχο την ενημέρωση, ευαισθητοποίηση και εκπαίδευση του προσωπικού της Διεύθυνσης.

Πιο συγκεκριμένα, οι αστυνομικοί ενημερώθηκαν αναφορικά με τα χαρακτηριστικά των ατόμων που βρίσκονται στο Φάσμα του Αυτισμού, τον ρόλο του Κέντρου Ημέρας, τους κατάλληλους τρόπους προσέγγισης και επικοινωνίας ατόμων με αυτισμό, ενώ επιλύθηκαν απορίες που προέκυψαν από πλευράς των αστυνομικών, σχετικά με τα ανωτέρω.

Το Κέντρο Ημέρας επιθυμεί να εκφράσει τις θερμές του ευχαριστίες προς τη Διεύθυνση και το Προσωπικό της Αστυνομικής Διεύθυνση Καστοριάς για την άψογη συνεργασία, την φιλοξενία, καθώς και για τη διάθεσή τους να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους αναφορικά με τη Διαταραχή Αυτιστικού Φάσματος με απώτερο σκοπό την ποιοτικότερη παροχή υπηρεσιών προς ευάλωτες ομάδες του πληθυσμού.

Σας ευχαριστούμε από καρδιάς!

Με εκτίμηση,
Η Επιστημονικά Υπεύθυνη του Κέντρου Ημέρας
Άννα Καραμπέτσου

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria