Άργος Ορεστικό: Ξεκινούν οι αιτήσεις για συνδέσεις στο δίκτυο φυσικού αερίου – Λίστα με τις οδούς που μπορούν να συνδεθούν - OlaDeka

Άργος Ορεστικό: Ξεκινούν οι αιτήσεις για συνδέσεις στο δίκτυο φυσικού αερίου – Λίστα με τις οδούς που μπορούν να συνδεθούν

Ενημερωτικό δελτίο της Ελληνικής Εταιρείας Διανομής Αερίων

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται τα έργα της Enaon EDA, της Ελληνικής Εταιρείας Διανομής Αερίων, για την επέκταση του δικτύου διανομής φυσικού αερίου στον δήμο Άργους Ορεστικού. Αυτό το διάστημα, ξεκινάει ακόμη ένας κύκλος εργασιών για την επέκταση του δικτύου διανομής και οι ενδιαφερόμενοι καταναλωτές, οικιακοί και εμπορικοί, μπορούν να προχωρήσουν άμεσα στις απαραίτητες ενέργειες για τη διαδικασία σύνδεσης, προκειμένου να αποκτήσουν πρόσβαση σε μια οικονομική, εύκολη στην χρήση και φιλική προς το περιβάλλον μορφή ενέργειας.

Ειδικότερα, το αμέσως επόμενο διάστημα προγραμματίζεται να ξεκινήσουν εργασίες επέκτασης του δικτύου διανομής φυσικού αερίου στις ακόλουθες οδούς:

➢ 28ης Οκτωβρίου,  από Εμποροπανήγυρη  έως Π. Μελά

➢ 25ης Μαρτίου, από Π. Μελά  έως Δ. Παπαστεργίου 

➢ 25ης Μαρτίου, από Δ. Παπαστεργίου έως  Σπ. Λούη (1ο Δημοτικό)

➢ Παύλου Μελά, από Κλεισούρας (Στρ. Λέσχη)  έως Αεροδρόμιο

➢ Κομνηνών,  από Αρμενοχωρίου έως Διαστ. Νίκης

➢ Αρμενοχωρίου,  από Κομνηνών  έως Νίκης

➢ Νίκης, από Διαστ. Κομνηνών  έως Αρμενοχωρίου

➢ Μεγ. Αλεξάνδρου, από Σάββα Γρόσιου έως Μιχ. Ζάχου

➢ Μεγ. Αλεξάνδρου, από Μιχ. Ζάχου έως Κεντρική πλατεία 

Για τον καλύτερο προγραμματισμό των εργασιών, την ελαχιστοποίηση της όχλησης και τον έγκαιρο και αποτελεσματικό συντονισμό με την EnaonEDA, ενθαρρύνουμε τους πολίτες, οι οποίοι επιθυμούν τη σύνδεση του ακινήτου τους με το δίκτυο διανομής φυσικού αερίου, να εκδηλώσουν άμεσα το ενδιαφέρον τους ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα της Enaon EDA (www.deda.gr/map/) ή να στείλουν την αίτηση (μπορείτε να κατεβάσετε την αίτηση στη διεύθυνση https://bitly.ws/3egD5) στο email: [email protected].

Σημειώνεται ότι φέτος η Enaon EDA προσφέρει 100% έκπτωση στα τέλη σύνδεσης σε οικιακούς και εμπορικούς καταναλωτές, με μοναδική προϋπόθεση την έγκαιρη ενεργοποίηση της σύνδεσής τους από την κατασκευή της παροχής.

Για επιπλέον πληροφορίες ή τυχόν απορίες, οι πολίτες μπορούν, επίσης, να απευθύνονται στο τηλέφωνο 2120215915 (Δευτέρα έως Παρασκευή, 09:00 π.μ. – 17:00 μ.μ.).

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Διοικητηρίου 35 522 00 Άργος Ορεστικό       Τηλ.: 2467351309

E-mail: [email protected] URL: www.argosorestiko.gr

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria