ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ - Αντίπαλος μας είναι η ακρίβεια, δηλαδή η κυβέρνηση της ακρίβειας, η κυβέρνηση ΝΔ-Μητσοτάκη! - OlaDeka

ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ – Αντίπαλος μας είναι η ακρίβεια, δηλαδή η κυβέρνηση της ακρίβειας, η κυβέρνηση ΝΔ-Μητσοτάκη!

Μετά  το οριζόντιο φορολογικό χαράτσι για 1,3 εκατ. ελεύθερους επαγγελματίες που θα φορολογούνται με ελάχιστο τεκμαρτό εισόδημα 10.920, η κυβέρνηση Μητσοτάκη φέρνει νέες επιβαρύνσεις καθώς ανακοίνωσε αύξηση 3,46% στις εισφορές λόγω πληθωρισμού.

 Η νέα αύξηση των ασφαλιστικών εισφορών έρχεται να προστεθεί στην περσινή υπέρογκη αύξηση των εισφορών κατά 9,6% που απογείωσε τις ασφαλιστικές τους υποχρεώσεις.

 Την ίδια στιγμή, 1,4 εκατ. ελεύθεροι επαγγελματίες, αυτοαπασχολούμενοι και αγρότες, αλλά και τα έμμεσα ασφαλισμένα μέλη των οικογενειών τους κινδυνεύουν να μείνουν χωρίς ιατροφαρμακευτική περίθαλψη από την 1η Μαρτίου.

 Αυτά συμβαίνουν ενώ η αισχροκέρδεια ροκανίζει το εισόδημα των νοικοκυριών και οι συμπολίτες μας καταφεύγουν για τα καθημερινά ψώνια τους σε γειτονικές χώρες, όπου αγοράζουν τα ίδια προϊόντα ακόμη και στη μισή τιμή σε σχέση με τη χώρα μας!

Όπως αποδεικνύεται από τα ρεπορτάζ των ΜΜΕ, εταιρείες στις οποίες επιβλήθηκαν πρόστιμα, πωλούν τα ίδια προϊόντα σε ακόμη μεγαλύτερες τιμές, με την ανοχή του κρατικού μηχανισμού…

 Ουσιαστικά αποδεικνύεται ότι τα πολυδιαφημισμένα πρόστιμα που επιβάλλει η κυβέρνηση δεν είναι παρά ένα φτηνό επικοινωνιακό κόλπο, καθώς τελικά το λογαριασμό τον πληρώνουν οι πολίτες! Πρόκειται για την απόλυτη κοροϊδία του συστήματος Μητσοτάκη σε βάρος των ανυπεράσπιστων καταναλωτών.

 Δεν υπάρχει αμφιβολία: Η κυβερνητική πολιτική συνοψίζεται στο δόγμα «ο θάνατος του εμποράκου αλλά και του καταναλωτή» προς όφελος μεμονωμένων ισχυρών συμφερόντων που κερδοσκοπούν συστηματικά.

 Η κυβέρνηση Μητσοτάκη θα μείνει στην ιστορία ως η κυβέρνηση της ακρίβειας και της εξαπάτησης της μεσαίας τάξης.

 Ο αγώνας κατά της ακρίβειας είναι τελικά αγώνας κατά της κυβέρνησης Μητσοτάκη που επιδοτεί την αισχροκέρδεια και διαλύει τους μικρομεσαίους της χώρας.

Κοινοποίηση
recurring
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria