Συνάντηση εργασίας της Μ. Αντωνίου με τον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών Χρήστο Σταϊκούρα - OlaDeka

Συνάντηση εργασίας της Μ. Αντωνίου με τον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών Χρήστο Σταϊκούρα

Η Βουλευτής Καστοριάς Μαρία Αντωνίου πραγματοποίησε συνάντηση εργασίας με τον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών Χρήστο Σταϊκούρα, παρουσία του Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Γιώργου Αμανατίδη, του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Καστοριάς Δημήτρη Σαββόπουλου, του Αντιπεριφερειάρχη Αγροτικής Ανάπτυξης Π.Ε. Καστοριάς Πασχάλη Χαρούμενου και του Δημάρχου Νεστορίου Χρήστου Γκοσλιοπουλου.

Στην ατζέντα της συνάντησης, στην οποία συμμετείχαν και υπηρεσιακοί παράγοντες του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών, καθώς και της Περιφερειακής και Τοπικής Αυτοδιοίκησης της Καστοριάς, τέθηκαν όλα τα κρίσιμα ζητήματα υποδομών και μεταφορών στην περιοχή. Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στην πορεία εξέλιξης του κομβικού έργου της κατασκευής του φράγματος του Νεστορίου, το οποίο μπαίνει πλέον σε νέα τροχιά σχεδιασμού και υλοποίησης, με πυξίδα την επιτακτική ανάγκη εκκαθάρισης της παλαιάς εργολαβίας και αναπροσαρμογής της μελέτης στη βάση των νέων επικαιροποιημένων τεχνικών, τεχνολογικών και των υφιστάμενων περιβαλλοντικών συνθηκών.

Η Μαρία Αντωνίου δήλωσε:

Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών, φίλο Χρήστο Σταϊκούρα, για το έντονο ενδιαφέρον του για ένα θέμα υψίστης σημασίας, το οποίο θα καθορίσει την αναπτυξιακή πορεία της ακριτικής μας Καστοριάς και θα αφήσει ισχυρό περιβαλλοντικό αποτύπωμα και κοινωνικό όφελος στην περιοχή. Ως Βουλευτής Καστοριάς, εργάζομαι από κοινού με την Περιφερειακή και τη Δημοτική Αρχή και καταβάλλω κάθε δυνατή προσπάθεια για την ανάδειξη όλων των θεμάτων που έχουν άμεσο αντίκτυπο στην καθημερινότητα των συμπολιτών μου, με σαφή προσανατολισμό στη βελτίωση της. Το 2024, για τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και την κυβέρνηση της Ν.Δ., είναι χρονιά ισχυρής μεταρρυθμιστικής ορμής, με μοναδικό στόχο το θετικό πρόσημο στην αναπτυξιακή προοπτική της χώρας. Και σε αυτόν τον πολυδιάστατο εκσυγχρονισμό, η ακριτική μας Καστοριά έχει τη δική της ξεχωριστή θέση, το δικό της διακριτό ρόλο και συνεισφορά, με μοναδικό κριτήριο τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων της, των συμπολιτών μου”.

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria