Περιφερειακό Αναπτυξιακό Συνέδριο Δυτικής Μακεδονίας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ - OlaDeka

Περιφερειακό Αναπτυξιακό Συνέδριο Δυτικής Μακεδονίας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

–Ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία διοργανώνει την Κυριακή 4.2.2024 το Περιφερειακό Αναπτυξιακό Συνέδριο Δυτικής Μακεδονίας στην Κοζάνη, στη Στέγη Ποντιακού Πολιτισμού. 

Τα τελευταία χρόνια σημειώθηκε σημαντική αποεπένδυση σε ζωτικής σημασίας εθνικές υποδομές και δραστηριότητες. Αυτό έθεσε χειρόφρενο στην οικονομία και στην κοινωνία μας, οδήγησε σε χαμηλότερη παραγωγικότητα, γήρανση, παραμελημένα σχολεία, νοσοκομεία, δημόσιες υποδομές και προκάλεσε ανισότητες, συμφόρηση στις πόλεις και κατά κύριο λόγο στην πρωτεύουσα. 

Ως ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ διεκδικούμε το μεγαλύτερο πλάνο επανάκαμψης, ένα πρόγραμμα επενδύσεων της ελληνικής περιφέρειας. Με επένδυση στις υποδομές της χώρας που θα βοηθήσει στην προστασία των σημερινών κι επόμενων γενεών με νέες και βελτιωμένες υποδομές, σχολεία και νοσοκομεία σε όλη τη χώρα. Με θετικό προγραμματικό  πλαίσιο κι εμπροσθοβαρείς πολιτικές για το μέλλον.

Θέλουμε την Ελλάδα να αφήσει πίσω την παρακμή και να προχωρήσει μπροστά, με ευκαιρίες απασχόλησης που ενισχύουν την οικονομία μας – τόσο σε περιφερειακό όσο και σε εθνικό επίπεδο.

Αυτή η αναβάθμιση της χώρας σημαίνει :

– νέες θέσεις εργασίας

– πραγματική ενδυνάμωση της οικονομίας μας

– προετοιμασία για τις επιπτώσεις της κλιματικής αλλαγής

– βελτίωση τη ζωής των Ελλήνων και των επόμενων γενεών 

Το Συνέδριο της Κοζάνης θα ανοίξει και θα κλείσει με χαιρετισμό και ομιλία του Προέδρου ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Στέφανου Κασσελάκη, ενώ ενδιάμεσα θα γίνουν θεματικά “τραπέζια” διαλόγου γύρω από τις εξής ενότητες : 

– Παραγωγικό μοντέλο / ταυτότητα περιφέρειας

– Απολιγνιτοποίηση – ενέργεια – υποδομές

– Αγροτικά – επιχειρηματικότητα – τουρισμός

– Παιδεία – Πανεπιστήμια

– Υγεία / κοινωνική πολιτική

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria