Νίκος Παπανδρέου στην Ευρωβουλή: Ανησυχία στην Ευρώπη για τις Ευρωπαϊκές αξίες και το κράτος δικαίου στην Ελλάδα - OlaDeka

Νίκος Παπανδρέου στην Ευρωβουλή: Ανησυχία στην Ευρώπη για τις Ευρωπαϊκές αξίες και το κράτος δικαίου στην Ελλάδα

Αυτό τόνισε στην Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στο Στρασβούργο ο ευρωβουλευτής και επικεφαλής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο Νίκος Παπανδρέου  στη συζήτηση με θέμα «οι Ευρωπαϊκές αξίες στην Ελλάδα: συζήτηση για τις τελευταίες εξελίξεις.

Ο κ. Παπανδρέου επεσήμανε ότι  «κάποιοι λένε ότι οι Έλληνες πολίτες συγχώρεσαν την Κυβέρνηση,  επειδή στις τελευταίες εκλογές την ξαναέφεραν στην εξουσία. Κάνουν λάθος. Η νίκη στις εκλογές δεν απαλλάσσει καμιά κυβέρνηση από τέτοιες αμαρτίες. Και οι Έλληνες πολίτες δεν ξεχνούν.»

Δεν καταλάβαμε ποτέ τόνισε ο ευρωβουλευτής «το λόγο που παρακολουθούσαν τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ και τότε ευρωβουλευτή Νίκο Ανδρουλάκη μαζί με πολλούς ακόμη.

Στα τέλη του Σεπτέμβρη αναφέρθηκε «έγινε μια εξαιρετικά αμφιλεγόμενη ενέργεια. Μιλάω για την εσπευσμένη αντικατάστασης μελών των ανεξαρτήτων αρχών. Και αυτό μια μέρα πριν ανακοινώσουν τα πρόστιμα στην ΕΥΠ. Και όλα αυτά με την συνεργασία της Άκρας Δεξιάς.  Χθες δημοσιεύθηκε και το πόρισμα του ΣΔΟΕ για τις επιχορηγήσεις ΜΜΕ. Πολλών εξ αυτών αγνώστων λοιπών στοιχείων. Το πόρισμα λέει ότι διαπράχτηκαν κακουργήματα. Η απάντηση? Κατατίθενται SLAPPS εις βάρος δημοσιογράφων.»

Kλείνοντας την ομιλία του ο κ. Παπανδρέου τόνισε ότι «όπου υπάρχει καπνός στη δημόσια σφαίρα  ενίοτε υπάρχει και φωτιά. Η Ευρώπη ανησυχεί για το κράτος δικαίου στην Ελλάδα. Πρέπει να διαλευκανθούν αυτά τα ζητήματα άμεσα.»

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria