Η πρώτη συνεδρίαση του νέου Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Μακεδονίας - OlaDeka

Η πρώτη συνεδρίαση του νέου Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Μακεδονίας

Πρόσκληση μελών Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Μακεδονίας

Καλείστε με βάση τις διατάξεις των άρθρων 165 και 175 του Ν. 3852/2010, όπως αντικαταστάθηκαν, τροποποιήθηκαν και ισχύουν σε ειδική συνεδρίαση που θα γίνει τη 2η.01.2024 ημέρα Τρίτη και ώρα 18:00 στην αίθουσα συνεδριάσεων του κτιρίου της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης (πρώην Νομαρχιακού Συμβουλίου Κοζάνης), Δημοκρατίας 27 με θέματα Ημερησίας Διατάξεως :

 1. Συγκρότηση – Εκλογή Προεδρείου του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Μακεδονίας.
 2. Εκλογή Τακτικών και Αναπληρωματικών μελών της Περιφερειακής Επιτροπής Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας.

Ο Προεδρεύων Σύμβουλος

Κωνσταντίνος Βύζας

 Πίνακας Αποδεκτών:

 1. Φούντογλου Αναστάσιος
 2. Λυσσαρίδης Νικόλαος
 3. Μεταξάς Λύσσανδρος
 4. Πουταχίδου Όλγα
 5. Ραφαηλίδης Αναστάσιος
 6. Φαρμάκη Πολυτίμη
 7. Γκοβεδάρος Χαρίσιος
 8. Ράνδου Ευθαλία
 9. Γκερεχτές Λάζαρος
 10. Κατσαούνης Βασίλειος
 11. Τάσκας Αθανάσιος
 12. Κιοσές Ιωάννης
 13. Σαμαράς Νικόλαος
 14. Σαββόπουλος Δημήτριος
 15. Ζυμπίδης Θεοφύλακτος
 16. Τρασιά Όλγα
 17. Χαρούμενος Πασχάλης
 18. Τσακνάκης Ιωάννης
 19. Παναγιωτίδης Ιωάννης
 20. Γεωργίτσης Γεώργιος
 21. Κασαπίδης Γεώργιος
 22. Κιάνας Στέργιος
 23. Δαδαμόγια Αικατερίνη
 24. Τσιούμαρης Γρηγόριος
 25. Βόσδου Σωτήριος
 26. Μπαρδάκας Χρήστος
 27. Μάνος Θωμάς
 28. Παλάσκας Κωνσταντίνος
 29. Ζεμπιλιάδου Γεωργία
 30. Χριστοφορίδης Γεώργιος
 31. Τουμπουλίδου Παρθένα
 32. Ακριτίδης Αλέξανδρος
 33. Μαλέα Βασιλική
 34. Στολτίδης Νόντας

Ο Μάκης Νασιάδης της ΕΡΤ γράφει:

Δυτική Μακεδονία: Οι πρώτες συνεδριάσεις στην τοπική και περιφερειακή αυτοδιοίκηση με την έλευση του 2024

Με την έλευση του νέου έτους θα πραγματοποιηθούν οι πρώτες προγραμματισμένες διαδικασίες στις δημοτικές διοικήσεις καθώς και στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, οι οποίες αφορούν συνεδριάσεις και ορκωμοσίες. Αναλυτικότερα:  

Πρώτη συνεδρίαση του νέου Περιφερειακού Συμβουλίου

Την Τρίτη 2 Ιανουαρίου 2024, θα πραγματοποιηθεί η πρώτη συνεδρίαση του νέου Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Μακεδονίας. Στην πρώτη ειδική συνεδρίαση, που θα αρχίσει στις 18:00, στην αίθουσα της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης, θα εκλεγεί το προεδρείο του Περιφερειακού Συμβουλίου αλλά και τα μέλη της Περιφερειακής Επιτροπής. Από τον συνδυασμό της πλειοψηφίας, του νέου Περιφερειάρχη Γιώργου Αμανατίδη, θα προταθεί για τη θέση του προέδρου ο κ. Νίκος Σαμαράς.

Αμύνταιο: Ορκωμοσία της νέας Δημοτικής Αρχής

Η ορκωμοσία της νέας Δημοτικής Αρχής του Αμυνταίου, με νέο δήμαρχο τον Ιωάννη Λιάση, θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 30 Δεκεμβρίου  στις 17:00 στο Πνευματικό Κέντρο Αμυνταίου. Στην πρόσκληση για την τελετή της ορκωμοσίας, τονίζεται ότι: «Η νέα Δημοτική αρχή θα αναλάβει τα καθήκοντα της από την 1η Ιανουαρίου του 2024 σε μια περιοχή που ήδη έχει μπει στη μετά λιγνίτη εποχή και τα έργα που έχουν προγραμματιστεί και θα προγραμματιστούν να γίνουν για την ανάπτυξη της περιοχής είναι αρκετά με τους νέους δημοτικούς συμβούλους και το νέο Δήμαρχο Ιωάννη Λιάση καλούνται να δώσουν τη δική τους μάχη για τα επόμενα χρόνια».

Άργος Ορεστικό: Ορκωμοσία Δημάρχου

Το Σάββατο 30.12.2023, θα πραγματοποιηθεί η τελετή ορκωμοσίας του επανεκλεγέντα Δημάρχου Άργους Ορεστικού, Πάνου Κεπαπτσόγλου, των μελών του νέου Δημοτικού Συμβουλίου και των Προέδρων και μελών των Δημοτικών Κοινοτήτων. Η ορκωμοσία θα γίνει  στο πολιτιστικό κέντρο Άργους Ορεστικού και θα αρχίσει στις 19:00.

Γρεβενά: Στις 2 Ιανουαρίου η εκλογή προεδρείου του δημοτικού συμβουλίου

Το Προεδρείο του νέου Δημοτικού Συμβουλίου Γρεβενών, αναμένεται να εκλεγεί στη συνεδρίαση του Σώματος που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 02 Ιανουαρίου 2024 στις 19:00, στην αίθουσα του Δημαρχείου. Στη ίδια συνεδρίαση, θ γίνει συγκρότηση και εκλογή της Δημοτικής Επιτροπής και θα εκλεγούν οι εκπρόσωποι για τη Γενική Συνέλευση της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Δυτικής Μακεδονίας.

Βελβεντό: Στις 2 Ιανουαρίου η εκλογή προεδρείου του δημοτικού συμβουλίου

Την Τρίτη 02 Ιανουαρίου 2024 στις 19:00, θα διεξαχθεί στην Αίθουσα Συνεδριάσεων του Δήμου Βελβεντού, η εκλογή των μελών του Προεδρείου του Δημοτικού Συμβουλίου και των μελών της Δημοτικής Επιτροπής.

Σέρβια: Στις 2 Ιανουαρίου η εκλογή προεδρείου του δημοτικού συμβουλίου

Την Τρίτη 2 Ιανουαρίου 2024 στις 19:00 θα συνεδριάσει στην αίθουσα εκδηλώσεων του Πολιτιστικού Κέντρου Σερβίων το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Σερβίων για την εκλογή των μελών του προεδρείου του δημοτικού συμβουλίου και των μελών της δημοτικής επιτροπής.

Κοζάνη: Συνεδρίαση δημοτικού συμβουλίου για το τεχνικό πρόγραμμα

Το Τεχνικό πρόγραμμα του δήμου για το 2024, θα κληθεί να εγκρίνει το δημοτικό συμβούλιο Κοζάνης, το οποίο συνεδριάζει σήμερα Παρασκευή 29-12-2023 και ώρα 13:00, στην αίθουσα του «Κοβενταρείου». Επίσης το δημοτικό συμβούλιο θα γνωμοδοτήσει για τη Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων  έργου Αντλησιο-ταμίευσης στο ορυχείο Καρδιάς.

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria