Η επιστολή - πρόσκληση της IFF για την έκθεση γούνας στην SEOUL 2024 (ΝΟΤΙΑ ΚΟΡΕΑ) - OlaDeka

Η επιστολή – πρόσκληση της IFF για την έκθεση γούνας στην SEOUL 2024 (ΝΟΤΙΑ ΚΟΡΕΑ)

Τελική ευκαιρία: Εξασφαλίστε τις κορυφαίες θέσεις σας στην Έκθεση Γούνας και Δέρματος IFF Seoul 2024

Αγαπητά Μέλη,

Πιστεύω ότι αυτό το email σας βρίσκει με υγεία και καλή διάθεση, με τη ζεστασιά της Νέας Χρονιάς να σας αγκαλιάζει. Εύχομαι σε όλους ένα ευτυχισμένο και επιτυχημένο 2024!

Σας υπενθυμίζω ότι η προθεσμία υποβολής αιτήσεων για την Έκθεση Γούνας και Δέρματος IFF Seoul 2024 πλησιάζει γρήγορα, η οποία έχει οριστεί για τις 31 Ιανουαρίου 2024.

Είμαι ενθουσιασμένος που σας ενημερώνω ότι αυτή τη στιγμή διαθέτουμε δύο προνομιακά σημεία στην εκτεταμένη περιοχή του λόμπι μας, το καθένα εκτείνεται σε 30 τετραγωνικά μέτρα. Αυτά τα αποκλειστικά σημεία είναι πλήρως επιπλωμένα και συσκευάζονται σχολαστικά με τιμή 30.000 EUR το καθένα. Αυτή είναι μια μοναδική ευκαιρία για εσάς να αναβαθμίσετε την παρουσία σας στη διάσημη εκδήλωσή μας και να τοποθετηθείτε στην πρώτη γραμμή των αλληλεπιδράσεων με τους αγοραστές.

Ο εκτεταμένος χώρος του λόμπι προσφέρει ένα ιδανικό σκηνικό για να προβάλλετε τη συλλογή σας και να είναι το αρχικό σημείο επαφής για πιθανούς αγοραστές. Με περιορισμένη διαθεσιμότητα, αυτά τα κορυφαία σημεία αναμένεται να έχουν μεγάλη ζήτηση, προσφέροντας μια premium πλατφόρμα για την επωνυμία σας.

Για να εξασφαλίσετε την κορυφαία θέση σας ή ένα κανονικό περίπτερο στην Έκθεση Γούνας και Δέρματος IFF Seoul 2024, συμπληρώστε τη συνημμένη φόρμα αίτησης και επιστρέψτε την εντός της καθορισμένης προθεσμίας. Επιπλέον, συμπεριλάβετε την επιβεβαίωση της κατάθεσής σας για να επιβεβαιώσετε την κράτησή σας για αυτήν την αποκλειστική ευκαιρία.

Πιστεύουμε ακράδαντα ότι η συμμετοχή σας θα συμβάλει σημαντικά στην επιτυχία της έκθεσης, δημιουργώντας πολύτιμες συνδέσεις και ενθαρρύνοντας την ανάπτυξη στον κλάδο. Αδράξτε αυτή την τελευταία ευκαιρία για να γίνετε μέρος ενός πραγματικά αξιοσημείωτου γεγονότος.

Εάν έχετε οποιαδήποτε απορία ή χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε. Αναμένουμε με ανυπομονησία την αίτησή σας και ανυπομονούμε να σας καλωσορίσουμε στην Έκθεση Γούνας και Δέρματος IFF Seoul 2024.

Η ΑΙΤΗΣΗ ΕΔΩ

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria