Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Άργους Ορεστικού ταξιδεύει στα πέντε χωριά του Ίωνα Δραγούμη - OlaDeka

Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Άργους Ορεστικού ταξιδεύει στα πέντε χωριά του Ίωνα Δραγούμη

Ο Δήμος Άργους Ορεστικού σε συνεργασία με τη Δημοτική Βιβλιοθήκη του Δήμου υλοποιεί μια καινοτόμο πρωτοβουλία με στόχο την προώθηση της λογοτεχνίας και τη διάδοση του πνεύματος της ανάγνωσης.

Υπό τον τίτλο «Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Ταξιδεύει», επιλέχθηκαν 250 τίτλοι βιβλίων για να προσφέρουν, σε πρώτη φάση, στους δημότες όλων των ηλικιών των πέντε χωριών του Ίωνα Δραγούμη την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με τη λογοτεχνία και να ανακαλύψουν τον μαγικό κόσμο των βιβλίων.

Τα βιβλία θα βρίσκονται σε κάθε Κοινότητα του Ίωνα Δραγούμη για έναν ολόκληρο μήνα και έπειτα θα μετακινούνται στην επόμενη, ώστε και οι 250 τίτλοι από όλο το φάσμα της λογοτεχνίας και της επιστήμης να φτάσουν και στα πέντε χωριά της Δημοτικής Ενότητας.

Η περιοδεία της Δημοτικής Βιβλιοθήκης στα χωριά, που θα διαρκέσει έως και τον Ιούνιο, αποτελεί αφετηρία μιας συνολικής προσπάθειας του Δήμου Άργους Ορεστικού να προωθήσει τον πολιτισμό και τη γνώση σε όλους.

Αμέσως μετά τον Ίωνα Δραγούμη η δράση θα συνεχιστεί στα χωριά της Δημοτικής Ενότητας Άργους Ορεστικού, ώστε όλοι οι δημότες να έχουν τη δυνατότητα να δανειστούν βιβλία δωρεάν. Στόχος να δημιουργηθεί ένα κλίμα ενθάρρυνσης για την ανάγνωση εξασφαλίζοντας πως η πνευματική ενδυνάμωση είναι προσβάσιμη σε όλους. Προσκαλούμε τους δημότες να συμμετέχουν στη δράση και να απολαύσουν τη μαγεία του κόσμου της λογοτεχνίας που πλέον έρχεται στην πόρτα τους!

Κοινοποίηση
recurring
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria