Ευχαριστήριο του Σωκράτη Πέλκα προς τον Δήμαρχο Γιάννη Κορεντσίδη - Θα εργαστούμε σκληρά για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση όλων των συνδημοτών μας - OlaDeka

Ευχαριστήριο του Σωκράτη Πέλκα προς τον Δήμαρχο Γιάννη Κορεντσίδη – Θα εργαστούμε σκληρά για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση όλων των συνδημοτών μας

Θα ήθελα να εκφράσω τις θερμές μου ευχαριστίες προς τον Δήμαρχο Καστοριάς Γιάννη Κορεντσίδη, για την εμπιστοσύνη που έδειξε προς το πρόσωπό μου, αναθέτοντάς μου την Αντιδημαρχία Συντήρησης Υποδομών Ηλεκτροφωτισμού και Πρωτογενούς Τομέα.

Πριν από μερικές ημέρες, και με την ανάληψη των νέων μου καθηκόντων, ολοκληρώθηκε η θητεία μου ως Αντιδήμαρχος Πρωτογενούς Τομέα, Ανάπτυξης Υπαίθρου & Ανάπτυξης Εμπορίου.

Θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου, όλους τους ανθρώπους που συνεργαστήκαμε όλο το προηγούμενο διάστημα και ιδιαίτερα τους Κώστα Σφακιανάκη και Φάνη Ρότσικα.

Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω τους νέους μου συνεργάτες, με τους οποίους θα εργαστούμε σκληρά για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση όλων των συνδημοτών μας.

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria