Αίτημα ΠΟΦΕΕ για επαναλειτουργία της πλατφόρμας αίτησης για ένταξη στο Μητρώο Δικαιούχων του Επιδόματος Θέρμανσης για τη χειμερινή περίοδο 2023-2024 - OlaDeka

Αίτημα ΠΟΦΕΕ για επαναλειτουργία της πλατφόρμας αίτησης για ένταξη στο Μητρώο Δικαιούχων του Επιδόματος Θέρμανσης για τη χειμερινή περίοδο 2023-2024

ΠροςΤον Υπουργό Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών
κ. Κωνσταντίνο ΧατζηδάκηTον Υφυπουργό Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών
κ. Θεοχάρη ΘεοχάρηΤον Υφυπουργό Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών
κ. Αθανάσιο ΠετραλιάΚοινοποίησηTον Διοικητή της Α.Α.Δ.Ε.
κ. Γεώργιο Πιτσιλή
Αθήνα, 26 Ιανουαρίου 2024Αρ. Πρωτ. Εξερχομένου 148


Θέμα: Αίτημα για επαναλειτουργία της πλατφόρμας αίτησης για ένταξη στο Μητρώο Δικαιούχων του Επιδόματος Θέρμανσης για τη χειμερινή περίοδο 2023-2024

Αξιότιμοι κ.κ. Υπουργοί

Την Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου 2023 ήταν η προθεσμία υποβολής αιτήσεων στην πλατφόρμα για ένταξη στο Μητρώο Δικαιούχων του Επιδόματος Θέρμανσης για τη χειμερινή περίοδο 2023-2024.

Η αίτηση γίνεται ηλεκτρονικά με χρήση των κωδικών TAXISnet, υπάρχει όμως μεγάλο πλήθος δικαιούχων που δεν είναι εξοικειωμένοι με τις νέες τεχνολογίες, οι οποίοι αναγκαστικά στρέφονται στους λογιστές τους και για αυτή τη δήλωση.

Ως πρωταρχικοί αποδέκτες αυτών των αιτημάτων, έχει έρθει υπόψιν μας μεγάλος αριθμός δικαιούχων που δεν γνώριζαν την ύπαρξη της καταληκτικής ημερομηνίας.

Όπως γνωρίζετε διανύουμε μία περίοδο κρίσης ακρίβειας, και δεν πρέπει κανένας δικαιούχος να χάσει οικονομική ενίσχυση που πραγματικά δικαιούται.

Για αυτούς τους λόγους θεωρούμε αναγκαία την επαναλειτουργία της πλατφόρμας για ένταξη στο Μητρώο Δικαιούχων του Επιδόματος Θέρμανσης έως την 31η Μαρτίου 2024. 

 Με εκτίμηση,
για το Δ.Σ. της Π.Ο.Φ.Ε.Ε. 
 
 Ο Πρόεδρος   Ο Γενικός Γραμματέας
 Καμπάνης ΒασίλειοςΧριστοφοράκης Δημήτριος
Κοινοποίηση
recurring
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria