ΖΑΚΥΝΘΟΣ - ΚΑΣΤΟΡΙΑ 3-1 - OlaDeka

ΖΑΚΥΝΘΟΣ – ΚΑΣΤΟΡΙΑ 3-1

14η Αγωνιστική, 2ου Ομίλου, Πρωτάθλημα Γ’ Εθνικής – Δημοτικό Στάδιο Ζακυνθίων Ολυμπιονικών Ζακύνθου

Στο 2΄ το σουτ του Νικολακόπουλου έφυγε άουτ.

Στο 3΄ το λάθος του Τσαρούχα εκμεταλεύτηκε ο Λιβέρης, ο οποίος πλάσαρε, αλλά ο Μαγγίζης έδιωξε τη μπάλα πάνω στη γραμμή,

Στο 12΄ σε εκτέλεση φάουλ, το σουτ του Νικολακόπουλου, έδιωξε δύσκολα ο Τσαρούχας. Στο 17΄ υπέροχη κάθετη πάσα του Λιβέρη, ο Γουσέτης βγήκε τετ α τετ με τον Τσαρούχα, πλάσαρε, αλλά ο τερματοφύλακας της Καστοριάς επενέβη σωτήρια, με τα πόδια.

Στο 20΄ σε ωραίο σουτ του Νικολίτσα, η μπάλα πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Τσαρούχα. Στο 22΄ ο Τσελεπής, κόντρα στη ροή του παιχνιδιού, εκμεταλλεύτηκε την λάθος τοποθέτηση του Ραγιά και με προβολή έκανε το 0-1.

Στο 26΄ η κεφαλιά του Τσάνι πέρασε ελάχιστα άουτ, από το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Ραγιά. Στο 30΄ ο Νικολακόπουλος εκτέλεσε φάουλ και ο Chimeli με γυριστή κεφαλιά έκανε το 1-1. Στο 31΄ το σουτ του Πάλλα πέρασε ελάχιστα άουτ, από το δεξί κάθετο δοκάρι της εστίας των γηπεδούχων.

Στο 35΄ ο Γουσέτης έκανε ωραία προσπάθεια, μπήκε μέσα στην περιοχή, σούταρε, αλλά ο Μωυσιάδης επενέβη σωτήρια κι απομάκρυνε τη μπάλα.

Στο 45΄ο Ακαράι έπιασε την κεφαλιά, αλλά οι αμυντικοί των φιλοξενουμένων απέκρουσαν σε κόρνερ, το οποίο πέρασε ανεκμετάλλευτο.

Στο 53΄ ο Λιβέρης ανατράπηκε μέσα στην περιοχή από τον Γκέγκα κι ο διαιτητής έδωσε την εσχάτη των ποινών.

Το πέναλτι εκτέλεσε εύστοχα ο Chimeli κι έγραψε το 2-1. Στο 68΄ ο Τσάκνης ανατράπηκε, μέσα στην περιοχή, απο τον Τσουκαλά, αλλά ο ρέφερυ αρνήθηκε στην Καστοριά το οφθαλμοφανέστατο πέναλτι. Στο 69΄ το γυριστό σουτ του Τσάκνη απέκρουσε ενστικτωδώς ο Ραγιάς σε κόρνερ, το οποίο πέρασε ανεκμετάλλευτο.

Στο 73΄ το σουτ του Τσάνι έφυγε απελπιστικά άουτ. Στο 76΄ το ωραίο σουτ του Μαγγίζη έφυγε ελάχιστα άουτ.

Στο 89΄ ο Στύλλα με πλασέ μέσα από την περιοχή έκανε το 3-1. Στο 90΄+ 1΄ ο Σβίρος εξουδετέρωσε την προσπάθεια του Chimeli, ο οποίος έπιασε την κεφαλιά, ύστερα απο σέντρα του Στύλλα.

Διαιτητής: Σαφαρίκας Ευάγγελος (Ε. Π. Σ. Αιτωλοακαρνανίας)

Βοηθοί: Βλαχοδήμος Λάμπρος (Ε. Π. Σ. Αιτωλοακαρνανίας)

Μπάκας Ιωάννης (Ε. Π. Σ. Αιτωλοακαρνανίας)

ΟΙ συνθέσεις:

ΖΑΚΥΝΘΟΣ: Ράγιας, Λιβέρης, Μούστα, Σούρμπης, Γουσέτης, Τσουκαλάς (80΄ Στύλλα), Chimeli Rodriguez, Κάρδαρης (71΄ Μεντής), Νικολακόπουλος, Αγκαράι, Νικολίτσας (55΄ Ντούκας)

ΚΑΣΤΟΡΙΑ: Τσαρούχας, Μαγγίζης, Παπαγεωργίου (90΄ Αφεντουλίδης), Τσάνι, Σαχινίδης (57΄ Σβίρος), Πάλλας, Τσελεπής (72΄ Ντινόπουλος), Μωυσιάδης, Γκέγκας, Μανακίτσας, Τσάκνης

Τα αποτελέσματα της 14ης αγωνιστικής, του 2ου ομίλου της Γ΄ Εθνικής (10/12/2023):

Π. Ο. Φήκης – Αστέρας Πετριτή 2-0

Ζάκυνθος – Καστοριά 3-1

Εθνικός Νέου Κεραμιδίου – Α. Ε. Λευκίμμης 1-0

Μαγνησιακός – Εορδαϊκός 0-3 α. α.

Πιερικός – Θεσπρωτός 4-0

Θύελλα Κατσικά – Σβορώνος 0-1

Αστέρας Λιανοκλαδίου Σταυρού – Α. Ο. Νέας Αρτάκης 2-0

Αναγέννηση Άρτας – Βατανιακός 1-2

Κιλελέρ – Τρίκαλα 0-0

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria