Υπογραφή Σύμβασης Στήριξη της επιχειρηματικότητας της Π.Ε. Καστοριάς- Δήμο Άργους Ορεστικού, β’ φάση, προϋπ. 5.175.000 € - OlaDeka

Υπογραφή Σύμβασης Στήριξη της επιχειρηματικότητας της Π.Ε. Καστοριάς- Δήμο Άργους Ορεστικού, β’ φάση, προϋπ. 5.175.000 €

Την σύμβαση για την υλοποίηση του έργου: «Υποδομές για την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας στην Π.Ε. Καστοριάς – Δήμος Άργους Ορεστικού – Β’ ΦΑΣΗ» προϋπολογισμού: 5.175.000,00 € υπέγραψε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Γιώργος Κασαπίδης και ο ανάδοχος του έργου «Τεχνική Ανάπτυξη Α.Τ.Ε.Β.Ε.», χθες Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου 2023 στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Άργους Ορεστικού.

Στην υπογραφή της σύμβασης παρέστησαν ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Θωμάς Μάνος, ο Δήμαρχος Άργους Ορεστικού Παναγιώτης Κεπαπτσόγλου, ο Αντιδήμαρχος Άργους Ορεστικού Τριαντάφυλλος Τσιόλας, ο Προϊστάμενος του Τμήματος Ωρίμανσης Έργων και Μελετών Π.Ε. Καστοριάς Θεόδωρος Κασκίτσης και οι Πρόεδροι των Τοπικών Κοινοτήτων του Δήμου.

Με το έργο αυτό θα εκτελεσθούν εργασίες βελτίωσης της βατότητας σε 84 θέσεις αγροτικών δρόμων του Δήμου Άργους Ορεστικού, συνολικού μήκους 46 χλμ. και θα ωφεληθούν 88 κτηνοτροφικές και λοιπές επιχειρηματικές μονάδες.

Το έργο περιλαμβάνει εργασίες κατασκευής, συντήρησης οδών, ασφαλτοστρώσεις, τεχνικά έργα,  εργασίες καθαρισμού τάφρων και οχετών και θα χρηματοδοτηθεί εξολοκλήρου (100%) από το Περιφερειακό Πρόγραμμα Ανάπτυξης (ΠΠΑ) Δυτικής Μακεδονίας.

Η Περιφερειακή Αρχή συνεχίζει να επενδύει στην υλοποίηση έργων που σκοπό έχουν την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των κατοίκων της περιοχής και την ενδυνάμωση της αναπτυξιακής προοπτικής του τόπου, μέσω της ενίσχυσης των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων της υπαίθρου.

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria