Του Κουτρούλη ο γάμος στο δημαρχείο - Γιατί αναβλήθηκαν οι ανακοινώσεις για τους αντιδημάρχους - OlaDeka

Του Κουτρούλη ο γάμος στο δημαρχείο – Γιατί αναβλήθηκαν οι ανακοινώσεις για τους αντιδημάρχους

Οι «λακέδες» μαλώνουν αντιδημάρχους και επαγγελματίες

Οι μέρες της αθωότητας εξαντλήθηκαν γρήγορα. Δεν πρόλαβε να βγει το 23 και άρχισαν τα όργανα. Είναι πολλοί εκείνοι που περιμένουν να κάνουν…ταμείο μετά τις προεκλογικές συμφωνίες. Είναι όμως κι αυτό που λιγόστεψαν οι έμμισθες θέσεις για τον δήμο μας αν και σύμφωνα με τα λεγόμενα των ιθυνόντων, αυτός συνεχώς προοδεύει…Τώρα πως γίνεται να πάνε όλα τέλεια και ταυτόχρονα να χάνουμε και να συρρικνωνόμαστε μόνιμα σ’ αυτόν τον τόπο, είναι ένα θέμα για μελέτη…Μελέτη και ψάξιμο χρειάζεται πως σε έναν ολόκληρο συνδυασμό και σε έναν ολόκληρο οργανισμό τοπικής αυτοδιοίκησης, δεν βρέθηκε ένας να του πει του καπετάνιου πως…ντεν εχουμε 8 θέσεις καρντιά μου…! Χάσαμε και τις σχολικές επιτροπές (μέγααα πλήγμα), μας έχουν και την ΔΕΥΑΚ υπό «κατάσχεση», άστα να πάνε…

Δεν έφταναν οι υποβόσκουσες καχυποψίες για τον…λόγο του Κορεντσίδη σε σχέση με τις προεκλογικές μαλαγανιές του, ήρθαν και τα πρώτα μαντάτα μετά τα γαλλικά Φουλιρά που επανήλθε σήμερα και δήλωσε πως «…τελικά δεν είναι καλό παιδί…» ο Κορεντσίδης (απα πα κύριε Φουλιρά, τι πράματα είναι αυτά; Εσείς δεν ήσασταν ο διαπρύσιος πολεμιστής των #συνεχίζουμε ; Τι, έγινε τώρα; #δενσυνεχίζουμε;). Την ίδια στιγμή πολλοί από τους αναμένοντες στην ουρά διάβασαν και άλλα, στο χθεσινό αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του oladeka.com και άρχισαν οι μουρμούρες.

Οι πιέσεις πλέον έχουν ανέβει επίπεδο και ενώ ο δήμαρχος του 1% (που κάτι φοβάται στις συνεντεύξεις τύπου και τη μια τις κάνει μυστικά, την άλλη μπαίνει στο «βρακί» της βουλευτή και νιαουρίζει πολιτικά) είχε προγραμματίσει να ανακοινώσει σήμερα Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου αντιδημάρχους και λοιπές θέσεις, τελικά, ανέκρουσε πρύμναν και το…μαγείρεμα θα κρατήσει λίγο περισσότερο. Το σίγουρο βέβαια είναι ότι όποιο κι αν είναι το αποτέλεσμα, οι σχέσεις πολλών πλέον θα αλλάξουν δραματικά. Με τον ίδιο εντυπωσιακό τρόπο που άλλαξε mood ο Στυλιανός Φουλιράς. Ο Κορεντσίδης νομίζει ότι όλα θα μοιάζουν με το ξεκίνημα της προηγούμενης θητείας και θα έχει το ίδιο ψαρωμένα αμούστακα δίπλα του…

ΑΠΟΔΟΜΗΣΗ ΡΗΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ «ΛΑΚΕΔΕΣ»

Κοκομπλόκο έχουν πάθει και τα καθεστωτικά παπαγαλάκια που για πρώτη φορά μετά τις εκλογές χάνουν τον συγχρονισμό και τον συντονισμό τους. Μετά την απόφαση για την καθαίρεση Ρήμου από τη θέση της αντιδημαρχίας τουρισμού, όπως σας είπαμε και χθες ο μέχρι τώρα αντιδήμαρχος είναι βαθιά πικραμένος. Πικραμένος σε τέτοιο βαθμό μάλιστα που μπορεί να έχουμε και απρόβλεπτες…δονήσεις. Οι…καραμέλες στην τσέπη που βαφτίστηκαν αντιδημαρχία οικονομικών δεν αμβλύνουν καθόλου το πρόβλημα. Η αντίδραση Ρήμου όμως πρέπει να καμφθεί. Για αυτό και οι…διάνοιες της Σκαπέρδειου στοάς συνεδρίασαν και αποφάσισαν:

«Κοντύνετε τον Ρήμο! Φτάνει με τα ο πετυχημένος αντιδήμαρχος. Φτάνει τα μπράβο και τα καταφέραμε στον τουρισμό! Τίποτα δεν έχουμε καταφέρει και γι’ αυτό τον αλλάζουμε!»

Βέβαια, αυτό το μήνυμα ήταν τόσο extrem ακόμη και για ίδιο τον Κορεντσίδη ο οποίος είναι μάνα στο άσπρο – μαύρο και τούμπαλιν, που κάποιοι το κατάλαβαν ως έχει, αλλά κάποιοι άλλοι μπερδεύτηκαν και συνέχισαν το παλιό τροπάριο. Άλλος θάβει τον Ρήμο γιατί λέει δεν μάλωσε αρκετά τους εστιάτορες για να μείνουν ανοικτά την Πρωτοχρονιά και άλλος τον εκθειάζει με τα παλιά σάλια του τύπου ο επιτυχημένος αναβαθμίστηκε και άλλες τέτοιες γλίτσες απ’ τις γνωστές.

Εντωμεταξύ, επειδή εννοείται πως τους συγκεκριμένους δεν τους δίνει σημασία ο πολύς κόσμος πλέον και η σοβαρότητα των γραφομένων τους έχει κατέβει πολλές τεκτονικές πλάκες κάτω από τον φλοιό της γης, κανονικά δεν θα κουνιόταν φύλλο. Έλα μου όμως που οι οι λακέδες εκτός του Ρήμου, μάλωσαν και τον σύλλογο εστίασης. Και το ΔΣ αντιλήφθηκε -τόσο τραγελαφικά έχουν γίνει τα πράγματα στο χωριό μας- ότι τα συγκεκριμένα φύρδην -μίγδην μασλάτια των τοπικών χατζηαβάτηδων δεν ήταν δικά τους λόγια αλλά φιρμάνι του «μεγάλου», αναγκάστηκαν να εκδώσουν απάντηση στις τραγικές αστειότητες και να αποδείξουν ότι δεν είναι ελέφαντες, ψελλίζοντας κάτι του τύπου «εμείς ρε παιδιά τους είπαμε να κρατήσουν ανοιχτά μαγαζιά αλλά δεν μπορούμε και να τους βάλουμε και τιμωρία με το ένα πόδι στη γωνία…»

Και που στε ακόμα…Σας το χουμε πει, δεν θα πλήξουμε τα επόμενα χρόνια…

Όσοι περιμένετε, θέση, βόλεμα προσωπικό, βόλεμα συζύγου ή άλλου συγγενικού προσώπου, να είστε σε εγρήγορση. Οι πανταχόθεν πιέσεις γίνονται αφόρητες…Προλάβετε πριν σας προλάβουν!

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria