Συνάντηση με στελέχη της Αλβανικής Αστυνομίας στην Κορυτσά είχαν οι αστυνομικοί της Γε.Π.Α.Δ. Δυτικής Μακεδονίας - OlaDeka

Συνάντηση με στελέχη της Αλβανικής Αστυνομίας στην Κορυτσά είχαν οι αστυνομικοί της Γε.Π.Α.Δ. Δυτικής Μακεδονίας

Ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Δυτικής Μακεδονίας, Ταξίαρχος κ. Σπυρίδων ΔΙΟΓΚΑΡΗΣ, στο πλαίσιο συνεργασίας μεταξύ των δύο χωρών Ελλάδας – Αλβανίας, πραγματοποίησε χθες (18-12-2023) στην Κορυτσά, συνάντηση με στελέχη της Αλβανικής Αστυνομίας στην Κορυτσά, επιβεβαιώνοντας την πολύ καλή συνεργασία μεταξύ των Αστυνομιών των δύο χωρών.

Στη συνάντηση, τον κ. Γενικό συνόδευαν, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καστοριάς, Αστυνομικός Διευθυντής Νικόλαος ΕΞΑΡΧΟΣ, ο Αναπληρωτής Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Φλώρινας, Αστυνομικός Υποδιευθυντής Δημήτριος ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ και ο Τμηματάρχης του Τμήματος Ασφαλείας και Αλλοδαπών της ΓΕ.Π.Α.Δ. Δυτικής Μακεδονίας, Αστυνόμος Α΄ Δημήτριος ΣΤΙΟΥΚΗΣ.

Αντικείμενο της συνάντησης ήταν η αντιμετώπιση των παράνομων μεταναστευτικών ροών, η καταπολέμηση του οργανωμένου εγκλήματος, η εισαγωγή στην Ελλάδα ναρκωτικών ουσιών και όπλων, η προστασία του περιβάλλοντος από την παράνομη υλοτομία, η παράνομη απασχόληση, η πλαστογραφία, καθώς και η διασυνοριακή συνεργασία ως προς το διαβατηριακό έλεγχο για την καλύτερη εξυπηρέτηση των ταξιδιωτών ενόψει των εορτών.

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria