Συνάντηση εργασίας της Μαρίας Αντωνίου στην Αθήνα με το Διοικητικό Συμβούλιο της Enterprise Greece - OlaDeka

Συνάντηση εργασίας της Μαρίας Αντωνίου στην Αθήνα με το Διοικητικό Συμβούλιο της Enterprise Greece

Η Βουλευτής Καστοριάς, Μαρία Αντωνίου, πραγματοποίησε στην Αθήνα συνάντηση εργασίας με το Διοικητικό Συμβούλιο της Enterprise Greece, Ελληνικής Εταιρείας Επενδύσεων A.E., το Διευθύνοντα Σύμβουλο κ. Μαρίνο Γιαννόπουλο και την Εντεταλμένη Σύμβουλο και Εκτελεστικό Μέλος του Δ.Σ. κ. Μπέττυ Αλεξανδροπούλου, παρουσία του Α΄ Αντιπροέδρου του Επιμελητηρίου Καστοριάς κ. Αλκιβιάδη Μπαλλή.

Στην ατζέντα της συνάντησης κυριάρχησε το μείζον ζήτημα του κλάδου της γουνοποιίας, ο οποίος υφίσταται τις συνέπειες του πολέμου της Ρωσίας στην Ουκρανία, σε συνδυασμό με την εφαρμογή ολοκληρωμένου σχεδίου δράσης για την ενίσχυση της εξωστρέφειας του συγκεκριμένου κλάδου, που αποτελεί έναν από τους βασικούς άξονες οικονομικής ανάπτυξης της περιοχής. 

Η Μαρία Αντωνίου δήλωσε:

Συνεχίσουμε την εξαιρετική συνεργασία που έχουμε αναπτύξει με την Enterprise Greece -η οποία είναι ο αρμόδιος εθνικός φορέας, υπό την εποπτεία του Υπουργείου Εξωτερικών, με αρμοδιότητα την προσέλκυση ξένων άμεσων επενδύσεων στη χώρα μας και την προώθηση των εξαγωγών ελληνικών προϊόντων και υπηρεσιών στο εξωτερικό- στοχεύοντας στο άνοιγμα νέων διεθνών αγορών για τη γουνοποιία της Καστοριάς”.

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria