Κυρ. Μητσοτάκης: Η ανάδειξη της Ελλάδας ως χώρα της χρονιάς από τον Economist αποτελεί αναγνώριση των προσπαθειών του ελληνικού λαού - OlaDeka

Κυρ. Μητσοτάκης: Η ανάδειξη της Ελλάδας ως χώρα της χρονιάς από τον Economist αποτελεί αναγνώριση των προσπαθειών του ελληνικού λαού

«Πριν από μερικά χρόνια, ποιος θα περίμενε ότι η Ελλάδα θα αναδεικνυόταν από τον «TheEconomist» ως χώρα της χρονιάς; Κι όμως αυτό ακριβώς συνέβη. Μια αναγνώριση των προσπαθειών του ελληνικού λαού, των συνεχιζόμενων μεταρρυθμίσεων και της προόδου της χώρας μας» αναφέρει ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης σε ανάρτησή του στα αγγλικά για τον Economist που ανέδειξε την Ελλάδα χώρα της χρονιάς για το 2023.

Ο Economist σύμφωνα και με ανάρτηση του διευθυντή του οικονομικού γραφείου του πρωθυπουργού Άλεξ Πατέλη αναφέρει μεταξύ άλλων για την Ελλάδα:

«Η Ελλάδα δείχνει ότι από το χείλος της κατάρρευσης είναι δυνατόν να εφαρμοστούν σκληρές, λογικές οικονομικές μεταρρυθμίσεις, να ανασυγκροτηθεί το κοινωνικό συμβόλαιο, να επιδειχθεί συγκρατημένος πατριωτισμός – και να κερδίσει και τις εκλογές. Με την μισή υφήλιο να πρόκειται να ψηφίσει, οι απανταχού δημοκράτες θα πρέπει να δώσουν προσοχή».

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria