Κυκλοφόρησε το βιβλίο του Κωνσταντίνου Χάσιου "ΧΡΟΝΟΓΡΑΦΗΜΑΤΑ"-"Εύθυμα και σοβαρά" - OlaDeka

Κυκλοφόρησε το βιβλίο του Κωνσταντίνου Χάσιου “ΧΡΟΝΟΓΡΑΦΗΜΑΤΑ”-“Εύθυμα και σοβαρά”

ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ….. Το αναμενόμενο βιβλίο του Κωνσταντίνου Χάσιου “ΧΡΟΝΟΓΡΑΦΗΜΑΤΑ”-“Εύθυμα και σοβαρά” (320 σελ.)

Στο νέο πόνημα του Κωνσταντίνου Χάσιου , υπάρχει  πλούσιο περιεχόμενο, το οποίο περιλαμβάνει τις επί μέρους ενότητες:

-Κοινωνία : πρόσωπα – Retro- ιστορίες

-Πολιτική : κριτική ματιά στα κρίσιμα γεγονότα

-Ιστορία : αναδρομή σε κρίσιμες στιγμές ιστορίας- -Κινηματογράφος: 40 Οσκαρ-ικές ταινίες παρουσίαση – κριτική -Αθλητισμός: οι μεγάλες ομάδες της 10ετίας ’60 -’70 Μπάσκετ – Στίβος (μεγάλες στιγμές) .

Ο Κωνσταντίνος Χάσιος είναι πολυγραφότατος, εγκυρότατος και πολυδιάστατος. Ασφαλώς εντυπωσιάζει με την διευρυμένη θεματολογία του, με την απλότητα του λόγου του, εύληπτος, αλλά ταυτόχρονα και βαθυστόχαστος, δεν αφήνει σε καμιά περίπτωση τον αναγνώστη αδιάφορο, διαρκώς του προσφέρει γνώση, αλλά και τροφή για κριτική προσέγγιση, ενώ «κεντάει» τα κείμενα του με το λεπτό βελονάκι του ιδιότυπου – υψηλού επιπέδου χιούμορ του.

Χωρίς να λοιδορεί και να προσβάλλει, είναι αριστοφανικά αιχμηρός, διακωμωδεί καταστάσεις, στηλιτεύει απαράδεκτες συμπεριφορές, αναδεικνύει λάθη και παραλείψεις και προφέρει τροφή για σκέψη στον αναγνώστη, αφήνοντας στον ίδιο τον προβληματισμό .

Άριστος γνώστης και χειριστής της ελληνικής γλώσσας, ορθοτομεί τον συγγραφικό του λόγο. Τα χρονογραφήματα του έχουν την τέχνη της απορίας και των ερωτημάτων- των πλάγιων ερωτήσεων- όχι των τελεσίδικων απαντήσεων, αλλά της τόλμης της κατάθεσης της προσωπικής άποψης…διανθισμένα και χρωματισμένα από ένα βιτριολικό υποδόριο χιούμορ που του επιτρέπει να σαρκάζει σε βάθος …

Το βιβλίο διατίθεται στο αναγνωστικό κοινό από το Βιβλιοπωλείο «Σανταλίδης»(τηλ: 24670-42278) και τον Μορφωτικό Σύλλογο « Η Ορεστίς» (τηλ: 6976708236)

Τα έσοδα από την πώληση του, ο συγγραφέας ευγενώς τα προσφέρει για τις δραστηριότητες των τμημάτων της «Ορεστίδος»

 Διάθεση: Μ.Σ. “Η ΟΡΕΣΤΊΣ ” τηλ: 6976708236 – Βιβλιοπωλείο “Σανταλίδης” τηλ: 24670-42278

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria