Χαμός! 27.034,48€ για δημιουργία οπτικοακουστικού υλικού (video) και άλλα 3χιλιάρικα για προβολή σε εταιρία μεγαφωνικών (!) - OlaDeka

Χαμός! 27.034,48€ για δημιουργία οπτικοακουστικού υλικού (video) και άλλα 3χιλιάρικα για προβολή σε εταιρία μεγαφωνικών (!)

Σαν να παραγγέλνεις λαχεία από κάποιον που έχει πλυντήρια!

Το τι γίνεται με τις απευθείας αναθέσεις σε συγκεκριμένες επιχειρήσεις στον Δήμο Καστοριάς δεν λέγεται! Η κατάσταση έχει ξεφύγει!

Δείτε αναθέσεις δεκάδων χιλιάδων ευρώ που πάνε σύννεφο! Και μάλιστα, όποιος ασχοληθεί λίγο περισσότερο θα καταλάβει ότι τα παράξενα και περίεργα δεν σταματούν εδώ. Δίνουν απευθείας 27.034,48 € ανάθεση για παραγωγή οπτικοακουστικού υλικού σε επιχείρηση που ασχολείται με μεγαφωνικές εγκαταστάσεις σε εκδηλώσεις! Στην ίδια ομάδα δίδεται επίσης ανάθεση με άλλα 3.000€ για…άλλο ένα video σποτ…«Δαπάνες τουριστικής προβολής σε τοπικά, πανελλαδικά
& διεθνή ΜΜΕ για παραγωγή σποτ ,

αφιερώματα στον προορισμό ΄΄Δήμος Καστοριάς΄΄ και
προβολή μέσω online αναρτήσεων ηλεκτρονικών καταχωρήσεων , διαφημίσεων, αρθρογραφίαςadvertorial, banner, για αφιερώματα στον χειμερινό τουρισμό…»!

Ενδιαφέρον θα έχει να δούμε τα παραδοτέα για όλες αυτές τις τρελά ακριβές για τα δεδομένα του δήμου Καστοριάς αναθέσεις….

Δείτε και την προβολή ΕΔΩ

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria