Τα είπε όλα ο ίδιος με λίγες λέξεις: «Στήθηκε λοιπόν μια ενημέρωση...» - OlaDeka

Τα είπε όλα ο ίδιος με λίγες λέξεις: «Στήθηκε λοιπόν μια ενημέρωση…»

ΠΡΩΤΟΦΑΝΗΣ ΜΕΘΟΔΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ – ΚΑΛΟΥΝ ΜΟΝΟ ΟΣΟΥΣ ΤΟΥΣ…ΒΟΛΕΥΟΥΝ ΣΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ

ΠΡΩΤΟΦΑΝΗΣ ΜΕΘΟΔΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ – ΚΑΛΟΥΝ ΜΟΝΟ ΟΣΟΥΣ ΤΟΥΣ…ΒΟΛΕΥΟΥΝ ΣΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ

Μετά την επίδειξη ψευτομαγκιάς (όπως την χαρακτήρισε ο Άγης Τζηκαλάγιας) με την επίθεση στον πατέρα του Ζήση Τζηκαλάγια, σήμερα σε προστατευμένο «οικογενειακό» περιβάλλον «στήθηκε μια ενημέρωση» όπως κατά λέξη ανέφερε ο ίδιος ο δήμαρχος Κορεντσίδης στο ξεκίνημα της και γράφτηκε έτσι, το 2ο επεισόδιο της παρουσίασης των νέων ηθών της δημοτικής αρχής.

Δείτε τι γράφει ο Θωμάς Τομόπουλος:

«Μια νέα εποχή, που μας γυρίζει χρόνια πίσω, εγκαινίασε σήμερα ο Δήμαρχος Καστοριάς. Έκπληκτοι παρακολουθήσαμε μια συνέντευξη τύπου, η οποία μετονομάστηκε σε “ενημέρωση” σε επιλεγμένα ΜΜΕ της πόλης στην οποία ως Καστοριά FM, δεν προσκληθήκαμε ποτέ.

Οι στοιχειώδεις κανόνες πολιτικού πολιτισμού και ευγένειας επιβάλλουν στοιχειώδεις κανόνες συμπεριφοράς.

Ενδεχομένως, η παρουσία μας θα θεωρήθηκε επικίνδυνη στο να χαλάσει το οικογενειακό κλίμα σε ένα προστατευμένο περιβάλλον.

Εμείς σαν Καστοριά FM, μετά τη σημερινή απαράδεκτη στάση του Δημάρχου, οφείλουμε να ενημερώσουμε τους ακροατές αλλά και αναγνώστες μας ότι ο αποκλεισμός υπάρχει εδώ και αρκετό καιρό.

Δηλώνουμε τέλος, στο Δήμαρχο αλλά και στους συμβούλους του, ότι αυτό το οποίο ξεκίνησε ο αείμνηστος Γιάννης Τομόπουλος θα το διαφυλάξουμε ως κόρη οφθαλμού. Η αλήθεια θα παρουσιάζεται όσο κι αν ενοχλεί και η πολυφωνία θα συνεχίσει να αποτελεί προαπαιτούμενο όλων μας.

Ο δικός μας πολιτικός πολιτισμός θα συνεχίσει να υπάρχει χωρίς αποκλεισμούς, ούτε για τον ίδιο το Δήμαρχο, παρά την απαράδεκτη συμπεριφορά του.

Τα μικρόφωνα του Καστοριά FM τον περιμένουν να απαντήσει στα πραγματικά ζητήματα που απασχολούν καθημερινά τους πολίτες…

Υ.Γ. Η ευθύνη του δημοσιογράφου είναι να είναι αληθινός, όχι ουδέτερος.»

σ.σ. Ο δήμαρχος Καστοριάς τα είπε όλα στην αρχή των δηλώσεων του λέγοντας: «Στήθηκε λοιπόν μια ενημέρωση…». Στην συγκεκριμένη…στημένη ενημέρωση λοιπόν, εκτός του kastoria fm 91.15 δεν προσκλήθηκαν επίσης το oladeka.com το mpetskas.com το ditikostipos.gr και δεν γνωρίζουμε εάν υπήρξε κι άλλο…ανεπιθύμητο μέσο.

Ο δήμαρχος του 1% μπορεί και να χει δίκιο να φοβάται την Δημοκρατία και την Ελευθερία του Λόγου. Κάποιος πρέπει να του πει όμως ότι με μπράβους και με bodyguards, πολύ γρήγορα θα εξανεμιστεί και αυτό το 1%. Και μετά θα ψάχνει για χαρτορίχτρες…

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria