Οι εμπορικοί σύλλογοι Κεντροδυτικής Μακεδονίας στις κινητοποιήσεις για το νέο Φορολογικό Νομοσχέδιο - OlaDeka

Οι εμπορικοί σύλλογοι Κεντροδυτικής Μακεδονίας στις κινητοποιήσεις για το νέο Φορολογικό Νομοσχέδιο

Έκτακτο Διοικητικό Συμβούλιο της ΟΕΣΔΚΜΑΚ για τη συμμετοχή στις κινητοποιήσεις της 22ης Νοεμβρίου 2023 για το νέο Φορολογικό Νομοσχέδιο

Με τη συμμετοχή των Προέδρων των Ομοσπονδιών, μελών της Ελληνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας, πραγματοποιήθηκε Διευρυμένη Συνεδρίαση του Δ.Σ. της ΕΣΕΕ, το μεσημέρι της Παρασκευής 17 Νοεμβρίου 2023. Με αφορμή το νέο φορολογικό νομοσχέδιο που προωθεί η κυβέρνηση, αποφασίστηκε από κοινού, η συμμετοχή στις κινητοποιήσεις της Τετάρτης 22ης Νοεμβρίου αλλά ΟΧΙ το κλείσιμο των καταστημάτων. 

Στο πλαίσιο της απόφασης αυτής, το βράδυ της ίδιας ημέρας, η Ομοσπονδία Εμπορικών Συλλόγων Κεντροδυτικής Μακεδονίας συνήλθε σε έκτακτο Διοικητικό Συμβούλιο. Αποφασίστηκε, η Ομοσπονδία μας να συμπλεύσει με την απόφαση του Δ.Σ. της ΕΣΕΕ και συνεπώς, όλοι οι Εμπορικοί Σύλλογοι, που την απαρτίζουν, να συμμετάσχουν στις κατά τόπους κινητοποιήσεις. 

Κρίνουμε ότι το νέο φορολογικό νομοσχέδιο που προωθεί η Κυβέρνηση, αποτελεί θηλιά στο λαιμό των μικρομεσαίων επιχειρήσεων και σε πολλές περιπτώσεις, είναι σίγουρο, ότι θα κριθεί και η επιβίωση αυτών. Με την εισαγωγή φορολογητέου τεκμαρτού εισοδήματος, με τη φορολόγηση δηλαδή εισοδήματος που δεν έχει αποκτηθεί, οδηγείται σε αφανισμό μεγάλο τμήμα ατομικών εμπορικών επιχειρήσεων. 

            Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                         Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

            Ελμαλόγλου Νεκτάριος                           Δημάδης Κωνσταντίνος

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria