"Furcycle": Η ετικέτα για την υποστήριξη της χρήσης vintage και μεταχειρισμένων γουναρικών εγκαινίασε η Διεθνής Ομοσπονδία Γούνας (IFF) - OlaDeka

“Furcycle”: Η ετικέτα για την υποστήριξη της χρήσης vintage και μεταχειρισμένων γουναρικών εγκαινίασε η Διεθνής Ομοσπονδία Γούνας (IFF)

Η ετικέτα “Furcycle” πιστοποιεί την αυθεντικότητα της αγαπημένη γούνας, καθώς η αγορά μεταχειρισμένων πολυτελών προϊόντων και η συνειδητή κατανάλωση αυξάνονται ραγδαία.

Μια νέα ετικέτα για την υποστήριξη της χρήσης vintage και μεταχειρισμένων γουναρικών εγκαινίασε η Διεθνής Ομοσπονδία Γούνας (IFF).

Καθώς όλο και περισσότεροι καταναλωτές αναζητούν βιώσιμες εναλλακτικές λύσεις, η αγορά vintage και μεταχειρισμένων ειδών πολυτελείας, συμπεριλαμβανομένης της γούνας, έχει γνωρίσει αναγέννηση.

Με γνώμονα τον βιώσιμο καταναλωτισμό, την επιθυμία για αποκλειστικότητα και σπανιότητα, καθώς και τη διαχρονική γοητεία των αντικειμένων με ιστορία και τη μοναδικότητά τους, ένας νέος τρόπος αγορών από δεύτερο χέρι έχει γνωρίσει άνοδο τα τελευταία χρόνια και αναμένεται να συνεχίσει να μεγαλώνει ως τάση.

#vintage #preowned #secondhand #fur #certification #furcycle

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria