Φίλε Μάνο καλό ταξίδι... - OlaDeka

Φίλε Μάνο καλό ταξίδι…

«Έφυγε» ένα από τα καλύτερα παιδιά της Ελληνικής Τηλεόρασης και του Κινηματογράφου

Έφυγε ξαφνικά απο τη ζωή ο Μάνος Καμπίτης όπου ήταν σκηνοθέτης επί χρόνια στην πρωινή εκπομπή του παρουσιαστή, Γρηγόρη Αρναούτογλου, «Όμορφος κόσμος το πρωί».

Όπως εξομολογήθηκε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου είχαν ταξιδέψει όλο τον κόσμο και οι μνήμες από εκείνον είναι μόνο ευχάριστες με πολύ γέλιο.

Ο Μάνος Καμπίτης έχει σκηνοθετήσει και παραστάσεις του φίλου του και κουμπάρου του, Μάρκου Σεφερλή, όπως το «Χαλβάη 5-0».

Τελευταία του σκηνοθεσία ήταν το Pop Hellas στην ΕΡΤ1.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου μοιράστηκε φωτογραφίες από το παρελθόν, από τις χαρούμενες στιγμές που έζησαν και τον αποχαιρέτησε με τον πιο συγκινητικό τρόπο.

«Ταξιδέψαμε παρέα όλο τον κόσμο… φτιάξαμε εναν ΟΜΟΡΦΟ ΚΟΣΜΟ που άρεσε σε όλους…γελάσαμε τόσο πολύ που ακόμα τα γέλια μας κάποιοι λένε οτι ακούγονται στά μέρη απο όπου περάσαμε… είχαμε πει οτι θα το ξανακάναμε, εστω για μία φορά, όλοι μαζι όπως τότε, άλλα δεν πραλάβαμε, έφυγες μόνος σου…. Καλό ταξίδι φίλε, φτιάξε κατάσταση εκει, κανε reperage, δες που θα στήσουμε τις κάμερες και αργά η γρήγορα σου υπόσχομαι οτι θα ξανακάνουμε την εκπομπή… λιγο διαφορετική αλλα πάλι εναν ΟΜΟΡΦΟ ΚΟΣΜΟ θα φτιάξουμε… ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΑΦΕΡΦΕ… ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΜΑΝΟ ΚΑΜΠΙΤΗ!!!!».

Πηγή

σ.σ. Ο Μάνος Καμπίτης εκτός από άψογος και ταλαντούχος σκηνοθέτης ήταν και ένας ξεχωριστός άνθρωπος. Σπάνια περίπτωση «αθηναίου», «φτασμένου» σκηνοθέτη και παράγοντα της κεντρικής σκηνής, που όχι μόνο δεν σνόμπαρε συναδέλφους του της περιφέρειας αλλά τουναντίον δένονταν μαζί τους. Χαρακτηριστική περίπτωση η στενή φιλική αλλά και συνεργατική σχέση με τον Μπάμπη Μπατσάρα και τον Πέτρο Σμιξιώτη εδώ και πολλά χρόνια. Εκπομπές σε κανάλια πανεθνικής εμβέλειας (tv stars παρουσιάστε – ALPHA tv), εκπομπές σε περιφερειακά κανάλια (BampY NIGHT TV με τον Μπάμπη Μπατσάρα), συνεργασία με τον Πέτρο Σμιξιώτη σε παραγωγές πολλών διαφημιστικών ταινιών και στην κινηματογραφική ταινία «Χαλβάη 5-0» του Μάρκου Σεφερλή κ.α.

Οι παρακαταθήκες του ως επαγγελματίας και ως άνθρωπος συναγωνίζονται για την πρωτιά σε μεγαλείο και αληθινές αξίες. Είμαστε σοκαρισμένοι από την ξαφνική του απώλεια. Είχαμε ακόμη να πούμε και να κάνουμε πολλά…

Φίλε Μάνο καλό ταξίδι…

Μάρκος Σεφερλής, Πέτρος Σμιξιώτης, Μάνος Καμπίτης
Κοινοποίηση
recurring
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria