Πιστοποίηση καταρτιζόμενων ωφελούμενων του έργου «Συμβουλευτική – Κατάρτιση – Πιστοποίηση Ανέργων στον τομέα Παραγωγής και Εμπορίας Γούνας» - OlaDeka

Πιστοποίηση καταρτιζόμενων ωφελούμενων του έργου «Συμβουλευτική – Κατάρτιση – Πιστοποίηση Ανέργων στον τομέα Παραγωγής και Εμπορίας Γούνας»

Η πιστοποίηση προσόντων, γνώσεων, δεξιοτήτων και ικανοτήτων έχει αναδειχθεί σε μια από τις σημαντικότερες παραμέτρους της Δια Βίου Εκπαίδευσης και της Επαγγελματικής Κατάρτισης Ενηλίκων γιατί αγγίζει δύο πολύ σημαντικά πεδία, την εκπαίδευση και την εργασία καθώς αποτελεί απόδειξη της επαγγελματικής επάρκειας του ωφελούμενου.

Στα πλαίσια του έργου «Συμβουλευτική – Κατάρτιση – Πιστοποίηση Ανέργων στον τομέα Παραγωγής και Εμπορίας Γούνας», ΟΠΣ 5030568, με  ανάδοχο φορέα την «ΤΕΧΝΟΠΟΛΙΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ Κ.Δ.Β.Μ. Α.Ε.» και δικαιούχο φορέα την Ελληνική Ομοσπονδία Γούνας (Ε.Ο.Γ) υλοποιείται πιστοποίηση των γνώσεων και δεξιοτήτων που αποκτήθηκαν κατά τη διάρκεια του έργου.

Ο Φορέας Πιστοποίησης Προσώπων (Φ.Π.Π.), είναι η UCERT όπου είναι διαπιστευμένος φορέας σύμφωνα με το πρότυπο ISO/ IEC 17024. Η πιστοποίηση των αποκτηθέντων προσόντων / δεξιοτήτων των ωφελουμένων των προγραμμάτων κατάρτισης παρέχεται με βάση τυποποιημένες διαδικασίες, μέσω αξιολόγησης των γνώσεων και των ικανοτήτων τους.

Τα σχήματα πιστοποίησης συνάδουν με το γνωστικό αντικείμενο των προγραμμάτων κατάρτισης που υλοποιήθηκαν και είναι τα κάτωθι:

 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ-ΘΕΜΑΤΙΚΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣΣΧΗΜΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ 
Σύγχρονες Τεχνολογίες Και Τεχνοτροπίες στην Παραγωγή Προϊόντων ΓούναςΓουνοποιός – Γουνοτεχνίτης
Διασφάλιση Ποιότητας στην Παραγωγή Προϊόντων ΓούναςΣτέλεχος Ποιότητας στον Τομέα Παραγωγής και Εμπορίας Γούνας

Το έργο συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο – ΕΚΤ)

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria