ΓΟΥΝΑ - IFF AGM OCT 2023 ANTALYA ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΩΝ ΕΚΘΕΣΕΩΝ IFF 2024 - OlaDeka

ΓΟΥΝΑ – IFF AGM OCT 2023 ANTALYA ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΩΝ ΕΚΘΕΣΕΩΝ IFF 2024

Επανεξελέξη πρόεδρος της IFF ο Γιάννης Μανάκας

Η Διεθνής Ομοσπονδία Γούνας (IFF) είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τον πρόσφατο διορισμό νέου διοικητικού συμβουλίου. Αυτό το πρόσφατα διορισμένο διοικητικό συμβούλιο συνήλθε κατά τη διάρκεια του συνεδρίου στην Αττάλεια τον Οκτώβριο του 2023 και εξέλεξε την ηγετική του ομάδα, αποτελούμενη από τον Πρόεδρο Johannes Manakas, τον Αντιπρόεδρο Markus Sjöholm και τον Ταμία Andreas Lenhart

Αυτή η αλλαγή αντιπροσωπεύει ένα συναρπαστικό βήμα προς τα εμπρός για το IFF, φέρνοντας νέες προοπτικές και τεχνογνωσία για να καθοδηγήσει τον οργανισμό προς ένα ακόμη πιο επιτυχημένο και καινοτόμο μέλλον.

Το Ετήσιο Συνέδριο του IFF στην Αττάλεια
Η IFF πραγματοποίησε φέτος το ετήσιο συνέδριό του στην Αττάλεια, με τη συμμετοχή περισσότερων από 85 από τους διεθνείς εκπροσώπους του. Το συνέδριο πραγματοποιήθηκε σε δύο ημέρες, στις 12 και 13 Οκτωβρίου, και ήταν γεμάτο με σημαντικά σημεία.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του IFF υπέγραψε μια νέα στρατηγική με συμφωνημένες κορυφαίες προτεραιότητες, όπως:

  • Διακοπή της απαγόρευσης της εκτροφής γουναρικών σε όλη την ΕΕ.
  • Αποτροπή της εργατικής κυβέρνησης από το να απαγορεύσει το εμπόριο γούνας στο Η.Β.
  • Συνέχιση της υπεράσπισης των εμπορικών και αγροτικών απαγορεύσεων της Βόρειας Αμερικής.
  • Αυξανόμενα έσοδα και επιρροή της Furmark.
  • Αύξηση της προώθησης της μόδας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σε βασικές αγορές.
  • Ανάπτυξη νέων πρωτοβουλιών βιωσιμότητας παράλληλα με μια μελέτη στο Χονγκ Κονγκ.
  • Αύξηση της υποστήριξης των ενώσεων-μελών μετά από αξιολόγηση ανά χώρα από τον Διευθύνοντα Σύμβουλο.

Ειδικά Βραβεία και Νέα Μέλη
Η IFF αναγνώρισε και βράβευσε τρία ειδικά μέλη για την εξαιρετική δουλειά και τις υπηρεσίες τους. Αυτό περιελάμβανε το «Βραβείο Μέλους της Χρονιάς» που δόθηκε στη Ρουμανία, το «Βραβείο Lifetime Achievement» που δόθηκε στη Δρ. Barbara Sixt από τη Γερμανία και την Anna Hegedus από την Ουγγαρία. Το IFF βρέθηκε επίσης στην ευχάριστη θέση να υποδεχτεί τέσσερα νέα μέλη: τη Σερβία, την Blackglama, την Τσεχία και το Κιργιστάν.

Βασικές Παρουσιάσεις και Ενημερώσεις
Παρουσιάσεις στο συνέδριο έγιναν από τον Αμερικανό Διευθύνοντα Σύμβουλο Mike Brown, τη Molly Wang CEO Asia, τον Maksim Chipurnoy για την Ευρασία και την Mette Lykkenson για την Ευρώπη.

Επιπλέον, υπήρξε ενημέρωση από την Ομοσπονδία Γούνας του Χονγκ Κονγκ από τον Eric Lau.Ο Jean Pierre Rouphael, Διευθυντής Μόδας και Επικοινωνίας του IFF, παρείχε ενημερώσεις σχετικά με το διαφημιστικό έργο που πραγματοποιήθηκε καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους για την προώθηση της Fur και του Furmark.

Η προσκεκλημένη ομιλήτρια Laura Puricelli, καθιερωμένη σύμβουλος και στρατηγός στην τεχνολογία και την καινοτομία, έδωσε στους παρευρισκόμενους στο IFF μια εικόνα για το μέλλον της πολυτέλειας, συμπεριλαμβανομένου του νέου καταναλωτή, των ακμάζων αγορών και ενός πρακτικού εγχειριδίου για τη βελτίωση των δραστηριοτήτων λιανικής.

Οι οίκοι δημοπρασιών Saga Furs, Fur Harvesters και Sojuzpushnina έδωσαν προβλέψεις για την αγορά, αναγνωρίζοντας όλες τις δύσκολες στιγμές αλλά ορισμένα αισιόδοξα μηνύματα από την Κίνα τις τελευταίες εβδομάδες.

Ο Jyrki Sura, Διευθυντής της Furmark, ενημέρωσε για το σύστημα και αναμένει να έχει υπογράψει 230 κατασκευαστές μέχρι το τέλος του έτους.

Ο Kiran Mahmoud, Διευθυντής Παγκόσμιων Εκθέσεων, ανακοίνωσε τις Εκθέσεις 2024, συμπεριλαμβανομένων του Πεκίνου τον Ιανουάριο, του Χονγκ Κονγκ τον Φεβρουάριο, του Μιλάνου τον Μάρτιο, της Κορέας τον Μάρτιο και του Καζακστάν τον Απρίλιο.

Ενημέρωση για εκθέσεις και συνέδρια: Επέκταση του IFF το 2024!
Σεούλ, Νότια Κορέα – 20-22 Μαρτίου 2024, στο Grand InterContinental Parnas
Αλμάτι, Καζακστάν – 22-24 Απριλίου 2024, στο Rixos
Υπάρχει ενθουσιασμός αφού η International Fur and Leather Expo (IFF) ανακοινώνει την επιστροφή της το 2024, επεκτείνοντας τώρα σε δύο ζωντανές τοποθεσίες: τη Σεούλ της Νότιας Κορέας και το Αλμάτι του Καζακστάν. Με βάση την επιτυχία των προηγούμενων εκθέσεων μας στη Σεούλ το 2022 και το 2023, είμαστε έτοιμοι να προσφέρουμε μια ακόμη πιο εξαιρετική εμπειρία για εκθέτες, επισκέπτες και λάτρεις της μόδας.
Γιατί Αλμάτι, Καζακστάν;
Το Αλμάτι του Καζακστάν επιλέχθηκε ως η δεύτερη πόλη υποδοχής λόγω της στρατηγικής της θέσης στην καρδιά του παγκόσμιου εμπορίου γούνας, συνορεύοντας με δύο μεγάλες αγορές γούνας: την Κίνα και τη Ρωσία. Αυτή η περιοχή προσελκύει ιστορικά επισκέπτες από όλο τον κόσμο, καθιστώντας την το τέλειο σκηνικό για τη Διεθνή Έκθεση Γούνας και Δέρματος. Η εκδήλωσή μας θα χρησιμεύσει ως κεντρικός κόμβος για τη δικτύωση και τη σφυρηλάτηση κερδοφόρων συνεργασιών στη βιομηχανία μόδας της γούνας και του δέρματος.
Τι να περιμένεις
Οι επισκέπτες και οι αγοραστές μπορούν να αναμένουν συνάντηση και σύνδεση με ειδικούς του κλάδου της μόδας και να αποκτήσουν πολύτιμες γνώσεις για τις ξένες αγορές. Θα έχουν τη μοναδική ευκαιρία να εξερευνήσουν και να δώσουν παραγγελίες για εξαίσια χειροποίητα προϊόντα γούνας και δέρματος από όλο τον κόσμο. Η εκδήλωση υπόσχεται να είναι μια απαράμιλλη ευκαιρία δικτύωσης, η οποία προωθεί αμοιβαία επωφελείς και μακροχρόνιες συνεργασίες.
Εκθέτες από όλο τον κόσμο
Είμαστε ενθουσιασμένοι που καλωσορίζουμε εκθέτες από διάφορες γωνιές του κόσμου, όπως η Ιταλία, η Ελλάδα, η Γερμανία, η Τουρκία, ο Καναδάς, η Κίνα και πολλά άλλα. Αυτοί οι εκθέτες θα παρουσιάσουν μια ποικιλία προϊόντων, από γούνα Sable, Mink, Chinchilla και Fox μέχρι δερμάτινα και γούνινα αξεσουάρ, τζάκετ και πολλά άλλα.
Κοιτάω μπροστά
Η IFF ήταν στην ευχάριστη θέση να συναντήσει τα μέλη του ξανά, πρόσωπο με πρόσωπο, να συνδεθεί, να δικτυωθεί και να σχεδιάσει για το μέλλον.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria