Η κεντρική ομιλία του Άκη Τσούκα σήκωσε πολύ ψηλά τον πήχη - OlaDeka

Η κεντρική ομιλία του Άκη Τσούκα σήκωσε πολύ ψηλά τον πήχη

ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΖΙ: Η κεντρική ομιλία Άκη Τσούκα και η παρουσίαση των υποψηφίων του συνδυασμού του έθεσε πολλά ποιοτικά και ποσοτικά χαρακτηριστικά που άλλαξαν τους όρους του «παιχνιδιού» στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές. Η εκδήλωση τα είχε όλα: Κυκλοφοριακό κομφούζιο από τον τεράστιο αριθμό οχημάτων που έκλεισε τον δρόμο για πολλά χιλιόμετρα στον οδικό άξονα Δισπηλιού – Καστοριάς, είχε μια αίθουσα που της έλειπε το οξυγόνο από την ασφυκτική πλήρωση της με πολίτες που παραβρέθηκαν στην μεγάλη αίθουσα του ξενοδοχείου «ΛΙΜΝΑΙΟΝ» για να παρακολουθήσουν την κεντρική ομιλία του Άκη Τσούκα, την πανηγυρική παρουσίαση των υποψηφίων και το πρόγραμμα που αποτέλεσε την «ατραξιόν» της βραδιάς για παρευρισκόμενους αλλά και τηλεθεατές που παρακολουθούσαν LIVE μια πραγματική υπερπαραγωγή.

Ένα πρόγραμμα με ουσία, πληρότητα, μοναδική αρτιότητα παρουσίασης και ενθουσιώδεις κριτικές, για μια Καστοριά που επιτέλους απαιτεί την ύψωση του πήχη πολύ πάνω από το σύνηθες σημείο το οποίο κάποιοι προσπαθούν να μας πείσουν πως δεν μας αξίζει. Επιτέλους, ας απαιτήσουμε και ας διεκδικήσουμε το κάτι παραπάνω από αυτό που μας «πασάρουν» οι γνωστοί μέτριοι, που την δική τους πολιτική ιδιοτέλεια και ανεπάρκεια τη μεταφράζουν σε κόφτη κάθε ονείρου και κάθε απαίτησης των πολιτών για ευημερία, εξέλιξη και ανάπτυξη.

Δείτε το video της LIVE μετάδοσης και εκτός του ενθουσιώδους κλίματος, δώστε προσοχή στη στιγμή που ξεκινά το video του προγράμματος. Πρόκειται για ολιστική και τρανταχτή, αποστομωτική απάντηση σε όσους αμφισβήτησαν ότι στην Καστοριά υπάρχουν και δυνάμεις που έχουν πρόγραμμα! Και όταν λέμε πρόγραμμα, δεν εννοούμε ένα αντίγραφο κείμενο, βγαλμένο από την google. Δεν πρόκειται για κείμενο βγαλμένο από κάποιο λυσάρι που προσφέρει ετοιματζίδικες λύσεις για κάθε φέρελπι υποψήφιο δήμαρχο! Το πρόγραμμα Τσούκα είναι αποτέλεσμα έρευνας με πραγματικό ενδιαφέρον για το καλό του τόπου και αν μη τι άλλο εντυπωσιάζει, ενθουσιάζει και εάν τελικά καταφέρει και εκλεγεί Δήμαρχος ο συγκεκριμένος υποψήφιος, θα το οφείλει σε τεράστιο βαθμό σε αυτήν ακριβώς την προγραμματική ατζέντα και στην εντυπωσιακή της παρουσίαση. Ακόμη και αυτό δείχνει ότι ο εν λόγω συνδυασμός, έχει όραμα και το παίρνει στα σοβαρά εξ αρχής.

Να σημειωθεί ότι τον Άκη Τσούκα προλόγισε η πανεπιστημιακή εκπαιδευτικός κα Σόφη Χαϊδεμένου, συγγενής του υποψηφίου δημάρχου Καστοριάς.

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria