Γ' ΕΘΝΙΚΗ : Γλυκόπικρη γεύση για την Καστοριά, 1-1 στα... χασομέρια με την Λευκίμη - OlaDeka

Γ’ ΕΘΝΙΚΗ : Γλυκόπικρη γεύση για την Καστοριά, 1-1 στα… χασομέρια με την Λευκίμη

Αδικείται η Καστοριά από την ισοπαλία με σκορ 1-1,που έφερε στο γήπεδο της, με την Α.Ε. Λευκίμης, αφού σπατάλησε αρκετές ευκαιρίες για να “καθαρίσει” το παιχνίδι.

Ο αγώνας που ήταν στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής, οι ερυθροκίτρινοι είχαν την υπεροχή στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης, ωστόσο, όμως, στάθηκαν άτυχοι αφού έχασαν πολλές ευκαιρίες. 

Ωστόσο, οι Φαίακες κόντρα στη ροή του αγώνα κατάφεραν στο 55′ σε μία από τις ελάχιστες ευκαιρίες που δημιούργησαν σε ξαφνική αντεπίθεση να πάρουν το προβάδισμα στο σκορ, 0-1, σκορ το οποίο και διατηρήθηκε μέχρι το 90+5′, λεπτό στο οποίο ο Σαχινίδης στην τελευταία φάση με κεφαλιά ισοφάρισε σε 1-1, χαρίζοντας, τον βαθμό της ισοπαλίας,

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν ζωηρά το παιχνίδι και επιδίωξαν το γρήγορο γκολ. Έτσι στο 6΄  το ωραίο σουτ του Τσελεπή δεν είχε ευτυχή κατάληξη, αφού η μπάλα κόντραρε σε αμυντικούς και κατέληξε στα χέρια του Παγκράτη. 

Στο 16΄, το πολύ ωραίο γυριστό σουτ του Πάλλα, έφυγε λίγο άουτ απο το αριστερό κάθετο δοκάρι της εστίας των φιλοξενουμένων.  Στο 21΄, το σουτ του Μπλάτζιου έφυγε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι της εστίας των γηπεδούχων. 

Στο 28΄ το σουτ του Κωστακιώτη κατέληξε στα χέρια του Τσαρούχα. Στο 32΄ο Πάλλας βγήκε τετ α τετ, όμως πρόλαβαν και τον ανέκοψαν οι αμυντικοί.  Στο 34΄ η μπάλα γλύστρησε από τα χέρια του Παγκράτη και κατέληξε στα δίχτυα, όμως, προς γενική κατάπληξη όλων το γκολ ακυρώθηκε, μετά απο υπόδειξη του βοηθού κ. Μουρατίδη. 

Στο 41΄ ο Σαββόπουλος Ευαγ., μόνος του με τον Παγκράτη σούταρε άουτ. Στο 42΄ διαδοχικά σουτ των παικτών της Καστοριάς, απέκρουσαν οι αμυντικοί, μάλιστα το ένα εξ αυτών, πάνω στη γραμμή.

Στην επανάληψη οι παίκτες της Καστοριάς ξεκίνησαν δυνατά και στο 47΄ ο Παγκράτης απέκρουσε εκπληκτικά, στη δεξιά του γωνία την κεφαλιά του Μανακίτσα. Όμως οι φιλοξενουμενοι αντέδρασαν και στο 48΄ο Βασσάκης τετ α τετ με τον Τσαρούχα, πλάσαρε πάνω στον γκολκίπερ των γηπεδούχων. Στο 53΄ ο Τσοπανάς σε μία αντεπίθεση της Λευκίμμης έκανε με σουτ το 0-1. 

Στο 70΄ο Τσελεπής αντίκρυσε την κόκκινη κάρτα του διαιτητή (2η κίτρινη) για θέατρο. Παρά το αριθμητικό της μειονέκτημα  η Καστοριά πίεσε για την ισοφάριση. Έτσι στο 75΄ μετά από διαδοχικά σουτ και κόντρες η μπάλα έφτασε στον Τσάνι, που σούταρε μόλις άουτ. 

Στο 78΄ μετά από ωραία προσπάθεια του Τσάκνη από τα δεξιά, ο Τσάνι αστόχησε με κεφαλιά από πλεονεκτική θέση. Στο 84΄ η Καστοριά έχασε κλασικη ευκαιρία για να φερει το παιχνίδι στα ίσα, αλλά η κεφαλιά του Πάλλα από τα δύο μέτρα, ύστερα από ωραία σέντρα του Τσάκνη, έφυγε άουτ. Στο 90΄+ 2΄ το σουτ του Μαγγίζη, έξω από την περιοχή, κατέληξε άουτ ένα μέτρο έξω από το δεξιό κάθετο δοκάρι της εστίας του Παγκράτη. 

Στο 90΄+ 5΄ ο Σαχινίδης, με κεφαλιά, ισοφάρισε για την Καστοριά (1-1).

Διαιτητής: Ρηγόπουλος, Γκόγκος, Μουρατίδης (Ε.Π.Σ. Ημαθίας)

Οι συνθέσεις:

ΚΑΣΤΟΡΙΑ: Τσαρούχας, Μαγγίζης, Kapllani, Τσάκνης, Μωυσιάδης (60΄ Φωλίνας), Γκέγκας, Τσελεπής, Μανακίτσας (86΄ Σαχινίδης), Πάλλας, Τσάνι, Σαββόπουλος Ευαγ.(63΄ Παπουτζίδης)

Α. Ε. ΛΕΥΚΙΜΜΗΣ: Παγκράτης, Mocovlla, Μπλάτζιος (54΄ Κουλαλής – Πέτσας), Μπάλος, Τσοπανάς (78΄ Nikic), Μαστοράκης (60΄ Νίτας), Βασσάκης, Κωστακιώτης, Ζέρβας, Τσιρλίδης (54΄ Γαστεράτος), Γρηγοριάδης.

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria